Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ulllllllllllllllllllllllllllll

jestem grubasem

Polecane posty

mam 169cm waze 75kg mam dosc ciaglego glodzenia sie ,diet, jak mam kase chodze na areobik mam ochote powstrzelac te wszytskie patyczkai ktore zra wszystko co chca i nie tyja... to niesprawiedliwe ja musze byc na ciaglej diecie i nawet nie chudne, jak tu cieszyc sie zyciem.....[z艂y]

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 totalna zalamka
witaj w klubie mam ten sam problem co z tym zrobimy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arwennnnaa
ojjj nie mow tak;) ja jestem takim patyczakiem i jemm duuuzo i nic:/ a chcialabym przytyc, masz racje zycie jest niesprawiedliwe;) a tak w ogole to: http://dietasouthbeach.net/ dziewczyny chwala sobie ta diete:) troszke cierpliwosci a jesli nie dziala to moze jakies badania:) glowa do gory

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jako艣 nie wierz臋
偶e tyjesz od niczego skoro wa偶ysz 75 kilogram贸w to z czego艣 te kilogramy si臋 bior膮 mam ten sam wzrost i wa偶臋 60 kilo, kiedy艣 wa偶y艂am 55 kilo i w ci膮gu zaledwie kilku miesi臋cy uty艂am 15 kilo, ale to tylko dlatego 偶e potrafi艂am zje艣c p贸艂 bochenka chleba z miodem i zapija艂am to pe艂not艂ustym mlekiem potem si臋 odchudza艂am, trwa艂o to dobrych kilka lat i wreszcie uda艂o mi si臋 schudn膮c stosowa艂am mas臋 diet, g艂odzi艂am si臋, pr贸bowa艂am cwiczyc, spacerowac, ale ci膮gle mia艂am s艂omiane zapa艂y, jednak pr贸by kontrolowania tego co jem wreszcie przynios艂y efekt, stopniowo chud艂am, najpierw 5 kilo, potem zastosowa艂am 10ciodniow膮 g艂od贸wk臋 i schud艂am kolejne 5 kilo teraz waga waha si臋 ale nie tak bardzo od 56-60 kilo, stram si臋 nie przekraczac 60 kilogram贸w, jak widz臋 偶e waga niebezpiecznie zaczyna rosnac zn贸w kontroluj臋 bardziej ilosci tego co jem bardzo mi pomaga zielona herbata, pij臋 j膮 gdy mam ochot臋 co艣 zjesc i do ka偶dego posi艂ku, pomaga te偶 gdy czuj臋 si臋 przejedzona generalnie m贸wi si臋 偶e zielona herbata przyspiesza przemian臋 materii, odchudza i odm艂adza, lubi臋 j膮 i pij臋 j膮 od 10 lat

Udost臋pnij ten post

heh sek w tym ze jem normalnie , jak jem normalnie to tyje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oliii122
ja mam tyle samo wzrostu i co roku waze coraz wiecej a od 3lat sie odchudzam juz mi sie zyc nie chce jak zaczelam sie odchudzac wazylam 54kg teraz waze 63 tragedia

Udost臋pnij ten post