Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perla z lamusa

kobieta tez czlowiek i tez się jej chce..-P

Polecane posty

Gość on 35
ale nic niepiszesz a to przecież Twój topik a może hormony sie uspoiły

zabrzmiało jak otucha :) Dzięki, bo niestety dochodzę do wniosku, że szerokopasmowy dostęp rozleniwia. Nie generalizuję, ale jakoś tak ostatnio zauważam

on 35 ; hehe, niestety sie nie uspokoily:-P tylko chwilowo zajmuje sie tez nieco bardziej prozaicznym zajeciem jak poszukiwanie ofert pracy w internecie:-) a gadanie o seksie tylko rozbudza wyobraznie a ja nie mam szans na realizacje :-P

Perła z lamusa🖐️ Hormony hormonami ale z tego co piszesz to widze je jesteś kobieta wrazliwą i uczuciową i chwala ci za to ze stawiasz na to \"cos\" na to zaiskrzenie miedzy kobieta i mezczyzną. Czasem bywa tak zę nic sie nie dzieje w zyciu uczuciowym i trzeba ten okres przetrzymać. A życie potrafi sprawiać miłe niespodzianki :) wiec glowa do góry , pierś do przodu;) i ...nie musisz szukać na sile. Ten wlaściwy z pewnością Cie znajdzie...Wtedy Twoimi potrzebami sie zajmie , ale z uczuciem powodującym ze bea to niezeimskie chwile:D Pozdrawiam

Gość on 35
szerokopasmowy daje wiecej mozliwości tylko trzeba więcej szukać a czasami po pierwszej fajnej piosence moze się okazać ze to nie ta stacja no trzeba zmienia znowu pasmo perełko wiecej wiary w siebie bo nie wierze ze tak źle i pamietaj ze zawsze lepszy szał hormonów niż jakś deprecha i umówie sobie że coś jest nie mozliwe choc jest na wycianiecie dłoni

Gość on 35
to dobre nastawienie to pomóż szczęciu znaleść siebie ono już czeka na Ciebie

Gość dobrommir
No i gdzie te naleśniki? Ja już głodny jestem :P

[czesc Perła...:) Wlasnie ..rozumiem że Perła;) ale dlaczego z lamusa??:) Mozę wiecje wiary w siebie:) Swoją drogą lubię perły...;) Są piekne....

Gość on 35
dobra energia ma rację wysiłek rozładowuje hormona ale czekolada moze zwodzić ten smak kostka rozpływajaca się w ustach i ta pozostałość słodyczy na ustach do zlizania mniam mniam

Gość dobrommir
Milo mi, że czekasz. Dawno juz nikt na mnie nie czekał, tym bardziej jest to miłe uczucie :)

Gość on 35
szczęścia się szuka bo samo moze zabładzić albo póść gdzie indziej ale takie mazianie czekoladą jest super nie sadzisz

Gość on 35
jedziemy wszyscy na naleśniki do Perły Perło co may wziąść ze sobą Energio czemu zaraz łobuziak przeciesz pokosa czasami po to jest zeby jej ulec

Dobra E. 🖐️ 🌼 czasem tak bywa;) Perła - wiek jak sadze stosowny:) A naleśniki też lubię - perlami. Aha , jeżeli jesteś piekną perla to tym bardziej czyni Cię interesującą w połączeniu z Twoją wrażliwością:)

Gość Beret Malarza
Nie szanujesz sie!!!!!! Zapewne roztopisz sie na rozzarzonych weglach piekla! Tak wlasnie bedzie!!! 😠

no to ja was goraco zapraszam na te nalesniki:-P Ignis_j ; za miesiac skoncze 25 lat, a czy piekna? heh no szczerze mowiac to nie narzekam ale jak wiadomo ile ludzi tyle gustow:-)

Gość dobrommir
Ja byłem pierwszy, chce podwójną porcje.

oczywiście na zaproszonie na naleśniki ;) On35 - powiem tylko jedno w sprawie pokus - jeśli ulega sie im CZASAMi, to wszystko jest ok :)