Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perla z lamusa

kobieta tez czlowiek i tez się jej chce..-P

Polecane posty

jakoś już sobie z pomocą dobrych ludzi przetłumaczyłam, że to nie koniec świata :) Dam se radę ;) Najwyżej będę siedzieć na kafeterii nocami

heh no i prawidłowo: ech no a ja dalej sama i biedna..:-P dobra energia a ty gdzie pracujesz czy nie pracujesz? ja robie dzis sondaz bo pracy szukam i jestem ciekawa czym tu ludzie na cafe sie zajmuja:-P

Gość dobrommir
Nie przeszło ci przez noc? A podobno sen lekarstwem na wszystko.

Gość dobrommir
Zależy co sie śniło? No może i tak. Mi się dziś śniło, że biegłem przez las. Ktoś mnie gonił a może ja kogoś. Nagle wpadłem na wóz strażacki i wleciałem w krzaki. Wóz zatarasował drogę i nie mogłem biec, na szczęście dwie krowy, które pojawiły się nagle przesunęły wóz strażacki na bok za pomocą swoich macek (trochę dziwne te krowy były). Biegłem dalej ale tym razem jakoś pod górkę. I drzew było nieco mniej. Znów musiałem sie zatrzymać bo ktoś mi wylał na głowę wodę z beczki, w dodatku zieloną. Wtedy się skapnąłem, że mam na sobie ulubioną kurtkę i się wkurzyłem, że mi zmokła. Obudziłem się więc trochę wnerwiony. Myslicie, że był to sen erotyczny?

Gość dobrommir
Żadnego podniecenia, tylko i wyłącznie stan wkurzenia. Przydałby sie jakiś erotyczny sen od czasu do czasu. Albo jawa.

Gość on 35
witam przemiłe towarzystwo widzę ze za dużo się wydażyło nadla hormony szaleją

Gość on 35
byle czym nie ale zawsze są środki zastępcze

Gość on 35
myśle że nie powinno być u Ciebie też problemów

Gdy sie zbyt intensywnie pracuje to czesto zapomina sie o kobiecie w potrzebie...lub o potrzebach kobiety ;) Dobra E. 🌼 Perła 🖐️

Gość on 35
przecież nie sama pracą człowiek żyje bez pewnych przyjemności zycie byłoby bardzo nudne

:) On35 - są problemy bo ja jestem rozwydrzona i wąskopasmowa :) i leniwa w dodatku i poczta szwankuje, a takiego pięknego maila napisałam Ignis i w kosmos poszedł kosmici się ucieszą :p

Dobra E. 🌼 Moze dojdzie:) A zobacz mozę zapisała Ci sie kopia robocza lub w wyslanych:) Najwyżej poczekam na następny mail mozę tez bedzie piekny ale inaczej :) ale bedzie od Ciebie:)

Doskonale! brawo Dobra E.:D A moj mail przed chwilą poszedł. Ma nadzieje ze dojdzie:)Golonka z piwem..Masz klasę Dobra E. I dobry pomysł:)

Gość on 35
Dobra Energio chcesz faceta a tak nieładnie o sobie piszesz a zdrugiej strony kto nie lubi sobie poleniuchować po pracy idę na piwko kto sie przyłącza

DobraE tym lepiej:) Podoba mi sie Twoj apetyt Jest kilka fajnych miejsc gdzie podaja dobrą golonke z piwem:) Ewentualnie pozostaje skoczyć do Monachium na Oktoberfest:D Perła jak poczyta nasze teksty to jej slinka pocieknie na samą mysl ;)

Ależ Dobra E. mnie nawet coś takiego przez myśl nie przeszło:) Aż taka głodna jesteś.?No to niewątpliwie te naleśniki będa dziś pyszne:) 🌼

Ale dziś nie jesteś smutna?:) Oddale sie teraz zeby przemieścić sie w inne miejsce. Ale potem zajrze A skrzynka pusta:(...🖐️