Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ol27

Seks z kobietą...a jestem kobietą

Polecane posty

Gość Powiem wam w sekrecie
Twoje pojęcie o kobietach jest zerowe a tym bardziej o sexie :O Ohydne to są twoje wypowiedzi... Homofobia w tym kraju sięga zenitu...:P

Gość kolory tęczy
Homofobia w tym kraju jest. Ale lesbijki i geje w pewien sposób sami na to pracują.

Gość betka30krak
.....ale gdyracie najpierw trzeba czegoś spróbować a potem oceniać czy sie coś lubi czy nie.I nie krytykować.DAJCIE na luzzzzz.

Gość Powiem wam w sekrecie
Betka zgadzam się :D Ale zawsze znajdzie się jakaś MARUDA :O

Gość betka30krak
ale to mnie wkur..........to po co tu weszły skoro to takie obrzydliwe.obłuda a feeee!

Gość sobie ja
betka ale chyba to nie do mnie? bo ja też tu weszłam przecież:)

Gość betka30krak
SOBIE JA TY JESTEŚ OKI.

Gość sobie ja
prawda jest taka, że mieszkamy w kraju, w którym z pewnymi formami zachowania nie należy się obnosić jeśli nie chce się wysłuchiwać niesmacznym komentarzy.. i nic na to nie poradzi się.

Gość _agnieszka
a które z Was kochały się z inną kobietą? nie mam na myśli marzeń, tylko prawdziwy seks?

Gość jak ktos ma inne zdanie
to juz nie jest oki, jest beznadziejna nudziara itp. ludzie, nie musze probowac sexu z kobieta zeby wiedziec ze dla mnie to obrzydliwe zboczenie. i widze ze nie jestem sama w takim podejsciu:) to mnie cieszy bo myslalam ze juz wszyscy maja nasrane we łbach.

Gość pewna less
a co? czytam i nadziwic sie nie moge... "sobie ja", albo jestes lesbijka albo nie. a kogo sie boisz, mamy? "jak ktos ma inne zdanie" ma swoje zdanie i to cenie. nie jest less i tyle. ja jestem lesbijka i wiedza o tym moi rodzice, znajomi i tyle.

ja marzę o miłości z drugą kobietą. Mam męża ale myslę że z dziewczyną to zupełnie inne przeżycie. Ol27 jestem z Wrocławia!

Gość TYLKO NIE LESS
LES, nie LESS. LESS to skala..

Gość sobie ja
-->pewna less, wywolalas mnie do tablicy. nie, nie boje sie mamy:)

Gość betkakrak
oj oj co sie tu dzieje jak mnie jeszcze ktos wyzwie od zboczeńców to nie wiem co.....Dla mnie robienie loda jest obrzydliwe.A mnie LES ciągle zaczepiają wiec moze nie iestem bi tylko les.

Gość kolory tęczy
widzę, że temat wygląda podobnie jak reszta na forum...

Gość pewna les
wiecie co? Wy to macie jakieś kompleksy. strasznie wielkie lesby a ukrywają to przed całym światem. "sobie ja" mamy się nie boi, ale pewnie nikt z otoczenia nie wie, że lubi babki. podobnie "betkakrak". a potem dziwota, że homofoby wieszają na nas psy, skoro to taaaaaaka tajemnica. życzę miłej nocy.

Gość sobie ja
betkakrak... oberwało się nam...

Gość sobie ja
"betkakrak" to się nam oberwało....

do Trochę inna.... skoro jesteś z Wroclawia to mozemy porozmawiac ale nie tu!No i zależy ile masz latek:) jak wyglądasz ja tych bzdurnych wypowiedzi niektórych nawet nie czytam.......prawda jest taka ze 80% jak nie wiecej kobiet mogloby sprobowac z inna kobieta!

Gość _agnieszka
czy ktoras z Was (oprocz mnie) kochala sie z kobieta? czy tylko wszystkie marzycie o tym?

Gość betka30krak
Witam!Wczoraj mi sie oberwało.Nie czuje sie bi czy les-czuje sie normalna!!!Biega mi o to że les mają łatwiej,bojuż wiedzą kogo chcą,a takie laski jak ja mają mętlik w główkach.....bo niby było fajnie ale nie wiadomo co dalej.Agnieszka----ja tak z 2 kobietami1 raz jak miałam latek naście,drugi- 2 msc temu)

Gość _agnieszka
to jest nas dwie :) jeszcze ktoś?

Gość kirikaki
ja też uważam, że to nienormalne i ma to swoje źródło albo w niepowodzeniach łóżkowych z facetem, albo w psychice (biedne dzieci :-P) dla mnie wizja seksu z kobietą jest czymś obrzydliwym. co nie znaczy, że kogoś za to krytykuję, tylko przedstawiam moje podejście. A tu zaraz krzyki, że nudziara i że moher itp. Ja beretu nie noszę - ŻADNEGO! nie tylko moherowego. do Kościoa nawet n ie chodzę i nie daję na tacę. Nudziarą nie jestem, wręcz przeciwnie - mam tyle fantazji, że z facetem nigdy mi się nie nudzi :-P

Gość betka30krak
kirikaki-nie krytykujesz,a uważasz za nienormalne......dopytaj sie swoich koleżanek czy uprawiały sex z kobietą-a gwarantuje Ci będziesz miała mniej znajomych niemocherowa kobieto!!!

Gość _agnieszka
a ja mysle, ze nawet jak ktoras uprawiala sex z kobieta to tego nie powie...

Gość pewna les
ja też spałam z kobietą i to nie jedną