Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ol27

Seks z kobietą...a jestem kobietą

Polecane posty

Myślalyscie o seksie z kobieta a moze macie to za sobą.....ktoras może z wrocławia ;) hmmmm.......

Gość sobie ja
tak, myślę i to często.

Gość sobie ja
oczywiście również jestem kobietą:)

a jestes w wroclawia :)szukam kontaktu z taka fajna kobietka....;)

Gość sobie ja
jestem z okolic wrocławia ale przepraszam Cię ale sama o sobie nie powiem, że jestem fajną kobietką, bo to baardzo subiektywna ocena będzie:)

Gość sobie ja
być może tak uważam ale wiesz jak jest: samemu się powie, że jest się wg siebie atrakcyjnym...a potem... Głupio będzie jeśli ktoś inny tak nie pomyśli:)

rozumiem.....moze podaj mi swojego maila (prowizorke) i wtedy zgadamy sie na gg :)

Gość sobie ja
wiesz co... takie publiczne rozdawanie mejla... nie bardzo mi podchodzi.. poza tym... to , że myślę nie wiem czy oznacza, że odważyłabym się...

Gość sobie ja
wiesz co... takie publiczne rozdawanie mejla... nie bardzo mi podchodzi.. poza tym... to , że myślę nie wiem czy oznacza, że odważyłabym się...

Gość a wiecie co
a ja marze by ogladac seks kobiet

Gość kolory tęczy
Mam pytania do ol27 i sobia ja. Czy Wy jesteście same? Czy może macie jakichś facetów? Czujecie się lesbijkami? Ja mam męża, który mi wystarcza i czasami czytam wypowiedzi lesbijek i jakoś nie mogę sobie wyobrazić siebie z inną kobietą w łóżku.

Gość bo jestes hetero a one to
zwykle lezby

Gość Powiem wam w sekrecie
Nie trzeba być lesbijką żeby mieć fantazje o sexie z kobietą... Experymentujmy a nudziary niech się nudzą :P

Gość dfadsfadsf
fuuu... z własną siostrą też nie chcę się kochać ani z wiekiem od studzienki kanalizacyjnej, jak i innymi aseksualnymi istotami żywymi i przedmiotami ble, ty zboczona jesteś, ol27 :S

ja zboczona? pociagaja mnie tez faceci,moze nawet w 80% a babki w 20% i wydaje mi sie ze wiele kobiet ma takie fantazje

Gość kolory tęczy
ol27, nie uważam, żebyś była zboczona. Ale myślę, że ciężko chyba czuć pożądanie do obu płci? To trochę chyba jak ze świnką morską - ani ona świnka ani morska.

Gość annnnnnnnnnnna
ale rydzykowem powiewa wrrrr... a to niby ja z torunia;) ola zycze powodzenia w szukaniu, gdybym mieszkala blizej pewnie bym sie z toba skontaktowala;) a to ze ktos ma ochote na zabawy z kobieta sam bedac kobieta wcale nie znaczy o lesbijstwie. a czemu to tak lesbijek forumowiczki nie lubia? tlumicie po prostu pragnienia do ktorych istnienia wstydzicie sie przyznac;P bo tak to juz jest w zyciu: homo nienawidza najbardziej ci którzy boją sie aby ich sklonnosci zostaly wykryte. moge sie zalozyc ze giertych w snach zabawia sie z malymi chlopcami

Gość sobie ja
Ja nie wiem czy czuję się lesbijką do końca ale na pewno w większym stopniu niż ol27 pociągają mnie kobiety. bo skoro ją tylko w 20% , to mnie znacznie znacznie bardziej.

Gość betka30krak
......fajnie jest z kobietą.Obiecałam sobie ze nie zdradzę męża z facetem i słowa dotrzymałam,bo zrobiłam to z kobietą.Wszystko jest oki jeżeli tego sie chce najgorsze jednak jest to ,ze less strasznie szybko sie zakochują i musiałam długo tłumaczyć ze to dla mnie tylko przygoda-były łzy i próba szantażu.Więc na sie wyleczyłam z kobiet.POZDRAWIAM

Gość kolory tęczy
sobie ja, skoro czujesz się większą lesbijką niż hetero, to dlaczego jeszcze nie byłaś z kobietą?

Gość jak nie jestescie lezbami
to jestescie bii a dla mnie osobiscie to tez zboczenie. to ze brzydziłabym sie byc z kobieta nie znaczy ze jestem nudziara tylko w 100 % hetero. smeiszne ze uwazacie to za nudziarstwo

Gość Powiem wam w sekrecie
Sama jesteś kobietą a to znaczy że BRZYDZISZ się siebie? Każdy ma prawo robić co chce... Myśleć jak chce... Nie musisz wyzywać kobiet od zboczenic Tak JESTEŚ NUDZIARĄ!!!!! :P

Gość sobie ja
ja nie powiedziałam, że nie byłam. tylko to forum nie jest dobrym miejscem żeby umawiać się na randki.

Gość kolory tęczy
sobie ja, a masz faceta? bo jak tak, to chyba nie jest zbyt dobry w łóżku :)

Gość sobie ja
może mam, może nie. może jest dobry, może nie, może nie mie mam i nie ma kto być dobry. kolory tęczy, Ty to chyba facet jesteś:) tylko faceci chcą wiedzieć czy oni albo inni faceci są dobrzy w łóżku:)

Gość dfadsfadsf
Dla mnie jako kobiety seks z inną kobietą to zboczenie i obrzydlistwo. Ktoś tu pyta czy osoba która tak sądzi, brzydzi się też sama siebie. Otóż nie, nie brzydzę się siebie, nie brzydzę się mojej siostry, nie brzydzę się jakiegoś niemowlęcia, psa, kota, chomika ale już myśli o seksie z którymś z przywołanych - jak najbardziej. Seks z inną kobietą jest dla mnie tak samo ohydny jak pedofilia czy zoofilia. Pewnie jest tak dlatego że jestem w stu procentach heteroseksualna. Moherem też nie jestem bo seks uwielbiam.

Gość kolory tęczy
sobie ja, dlaczego tak sądzisz? Zastanawiam się tylko... Po prostu wydaje mi się, że jeśli się jest z kimś, kto spełnia nasze oczekiwania, to po co oglądać się za kimś innym? I nie ma tu znaczenia czy jest to mężczyzna czy kobieta.