Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzik p

mam 17 lat, będzie dzidziuś

Polecane posty

Gość madzik p

hej, mam 17 lat, kochanego chłopaka i tak się zdarzyło, że po prostu najzwyczajniej w świecie (używając zabezpieczeń oczywiście) wpadliśmy. nic na to nie poradzimy, możemy jedynie dobrze wychować naszego maluszka i kochać go najmocniej jak się da ;) racja?

Gość Marta*26
no niby racja, ale tacy młodzi....... :O właściwie ile lat ma przyszły tata?

Gość madzik p
tata ma lat 18 ;)

Gość maczu pikczu
masz powod do dumy

Racja! Co się stało to się nie odstanie. Ja jestem w 32 tygodniu ciąży mam 23 lata ciąża była planowana. Ważne że będziecie je kochać i będzie wasze. Jak masz jakies pytanka to chętnie odpowiem:)

Gość oj racja
wpadliście, a teraz podrzucicie to "cudo" rodzicom bo sami nie dacie rady wychować dzieciaka. o następnego też nie będzie trudno, po prostu "wpadniecie" znowu, a kochana rodzinka powinna piać z zachwytu nad pomysłowością 17-letnich szczeniaków produkujących bachory bez opamiętania. dzizasssss, nic tylko dać w ryło takim popaprańcom :P

Gość Marta*26
Ania_W, twój wiek na ciążę jest bardzo dobry. ojciec mojego maluszka ma 23 lata :-)

Gość jdfgfhg
ja mam 21 lat i uwazam ze jestem za mloda na dziecko...ale dobrze ze cieszysz sie i ze nie zostanieszs sama, jagbym byla w twoim wieku to bym sie zalamala, a jak rodzice?

Gość madzik p
nikt nikomu nic nie będzie podrzucał, to nasze dziecko, nie rodziców, a tak się składa że mam 7 miesięczną siostrę i wiem na czym to polega i że nie jest łatwo. poradzimy sobie ;)

Gość byczydzien
no kochajcie, kochajcie.

Oj racja-> czego sie czepiasz,taka świeta jesteś? A rodzina jest od tego,zeby pomagać, nikt nie mówił ,że wszyscy mają żyć wg wymyślonego schematu.A jak młodzi są madrzy to drugiego tak szybko nie bedzie.Ja tam trzymam za nich kciuki.

Gość maczu pikczu
justysia justa to bylo do mnie gwiazdeczko? no co powiedzialem przeciez ze ma powod do dumy :P

Gość madzik p
rodzice, hmmm... wiadomo, że pierwsza reakcja nie była cudowna haha ;p ale przecież nie usunę maluszka ! rodzice musieli to zaakceptować, teraz cieszą się razem z nami ;)

Gość marakuja333
bedzie dobrze, troche moim zdaniem za wczesnie, ale dziecko to szczęście, oby wam się ułozyło. pozdro

Gość maczu pikczu
licz sie z tym ze to koniec twojej laby, ale byle twoj facet byl z toba

Gość madzik p
szukamy mieszkanka ;) teraz leci mi 18 lat, kończy się szkoła, jakoś trzeba żyć ;)

Gość maczu pikczu
dzis nie reklamujesz swoejej fotki buehe

Gość hsah
ja mam 18 lat.. jestem w 3 letnim zwiazku.. i bardzo chcialabym miec dziecko.. juz teraz.. nie wazne ze ejstem za mloda.. jednak nie moge sobie na to pozwolic.. gdyz nie mam na to warunkow.. oczywiscie chodzi o pieniadze, mieszkanie itp.. musze sie najpierw sama dorobic..zebym mogla utrzymac moje malenstwo.. ale wiek mnie naprawawde nie zniecheca..

Gość maczu pikczu
nie twojej marna gwiazdo tylko autorki

Gość osiemastoletnia szczesciara
no to powodzenia zycze a normalnie pelna podziwu jestem ze nie ma zlych komentarzy sami normalni ludzie siedza chyba na forum hehe nienormalni poslzi spac :P

Gość madzik p
koniec laby koniec laby, ale robię to dla dziecka więc nie obchodzi mnie moja laba ;p