Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dog in the fog

mleczne zielonkawe upławy.POMOCY!!!!!

Polecane posty

tuż po okresie mam obolałe okolice intymne, swędzenie, i mleczne lekko zielonkawe (?) upławy, czy to oznacza stan zapalny, chyba tak... czy rzęsistek pochwowy daje takie objawy? Bo ja chyba zwariuję zaraz, wiem że wtedy 3eba sie leczyć wraz z partnerem. Jezu, wstyd złapać coś takiego, majac stałego partnera zwłaszca.....

Gość do dog
dog a czym ty sie tak przejmujesz?Ja kiedy bylam jeszcze dziewica mialam rzesistka czyli wcale nie znaczy ze to zlapalas od partnera

a jakie miałaś objawy??? jezu, ja to ciągle mam coś :( jak nie urok to sraczka. Wiem ze rzęsistka sie leczy metronidazolem/tynidazolem-a ja sie tego cholerstwa tyle wyłykałam na lamblie i jak widać pierwotniaki u mnie normalnie sie zadomowiły, boże niech jużta moja gin wróci z urlopu bo oszaleję! Boże, znów mój facet bedzie sie musiał czymś faszerować :(

Gość do dog
u mnie rzesistek ciagle powraca takze nie przejmuj sie da sie z tym zyc:)A co do objhawow to jeszcze okropne swedzenie.

Gość do dog
ale czy ty akurat masz rzesistka to nie weim.Musisz zrobic wymaz i wtedy sie wyjasni.Zielonkawe uplawy to raczej z grzybica mi sie kojarza no ale to juz ci gin powie

Gość do Dog in the fog
jesli te upławy są cuchnące to najprawdopodobniej rzęsistek, ale łatwo go wyleczyć więc nie martw sie :)

tez tak mialam po badaniu okazalao sie ze to nadzerka powoduje uplawy wyleczylam je bez zabiegu lekarz przepisal mi sterovag

dziękuje Wam dziewczyny za ciepłe słowa. Po prostu jak zobaczyłam to lekko jakby zielonkawe zabarwienie to spanikowałam na maxa, to było tak ze 2 dni po okresie-bardzo bolesnym zresztą nie wiedzieć czemu :( noi to przeraźliwe swędzeni... Co ciekawe diziś widzę ze wydzielina jest normalna i swędzenie jakby ustało.. No nic, będę obserwować dalej i zaaplikuję sobie moze Vagical, Vagosan etc, ale zapytam Ginekolog jak tylko wróci z urlopu co jest grane -niech mi zrobi badanie etc :)