Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlml

mam pytanie..

Polecane posty

Gość mlml

chodzi o to ze wczoraj wzielam pigulke o 22.00, a o 2.00 zrobilo mi sie niedobrze i wymiotowalam..okazalo sie ze w moim zoladku nie bylo za wiele,ale zawsze to troche wymiotowalam..mam pytanie: czy tabletka zdazyla sie wchlonac?jesli nie to co robic skoro to przedostatnia tabletka z opakowania??

Gość minęło 4 godziny
więc się wchłonęła

czytalam gdzies ze tabletki wchlaniaja sei ok 4 godzin wiec teretycznie zdazyla sie wchlonac. Ja jednak wzielabym dla pewnosci te ostatnia ktora mi zostala. Okres dostaniesz dzien wczesniej niz zwylke.

Gość mlml
tzn te ostatnia wziac o normalnej porze??

powinno sie wziac od razu jak tylko poczulas sie lepiej po wymiotach. Kolezanka wyzej tez twierdzi ze minely 4 godziny wiec zdazyla sie wchlonac. Ja jednak dlatego ze jestem panikara wzielabym ostatnia tabletke dla siwtego spokoju. Teraz.

Gość mlml
jejku..juz sama nie wiem co zrobic, bo nie cuzje sie jeszcze idealnie,a jesli chodzi o wymiotowanie to wymiotowalam bardzo malo..ze tak sie wyraze samymi resztkami..wiec nie wiem czy brac te tabletke teraz czy o normalnej porze i od jutra robic 7-dniowa przerwe..

Gość mlml
gdzies czytalam ze tabletki wchlaniaja sie krocej niz 4 godz..tzn producenci rozciagaja ten cza..czytalam ze tabletka w zoladku jest krocej a przeciez z jelit sie nie wymiotuje..no i coz zrobic..juz sama nie wiem..