Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelaska

jakie bluzki dla szczuplej w talii ale z większym biustem?

Polecane posty

Gość ewelaska

jaki kroj mi polecacie? w 34 sie nie mieszcze w biuscia ale w talii jest dobra ale za to 36 jest dobra w biuscie ale wisi mi na brzuchu, jakie powinnam kupowac bluzki zeby dobrze wygladac? jakie materaiły polecacie?

Gość mam ten sam problem
tzn duży biust przy małym obwodzie pod (75 E) , wąska talia i wąskie ramiona ... powiem krótko - masakra :o noszę wylącznie bluzki z dzianiny albo sweterki, nie mam żadnej bluzki koszulowej którą mogłabym nosic zgodnie z przeznaczeniem - wylącznie jako coś do zarzucenia bez zapinania na jakąś koszulkę - to dlatego, żżę żadna bluzka tego typu na mnie nie pasuje - albo się nie dopinam w biuście albo ramiona mi wiszą a w pasie mogłabym się okręcić 2 razy :( Oczywiście nie mam żadnego zakietu, w którym się dopinam ... Płaszcyk na jesień zapinac się raczej powinien więc się zapina i owszem, ale jest nieco za szeroki w ramionach :o Na krawca póki co mnie nie stac :( zostają swetry i bluzy - ekstraaaaa :(

Gość jesli chodzi o koszulowa
hmmm...moim zdaniem nie masz co szukac w klasycznyuch fasonach, ale cos takiego http://snobka.pl/artykul/1876/sukienka_trovata tzn chodzi mi o typ fasonu, jesli bluzka bedzie z dodatkiem elastanu to spokojnie zmiesci sie biust :) widzialam tego typu na allegro, nie chce mis ie szukac :) poza tym wdzieczne chyba beda fasony tzw kopertowe .

Gość tak naprawde
problem problemem, ale za to jak fajnie wygladacie.mieszkalam z panna o takiej budowie na studiach.wygladala rewelacyjnie.tylko zazdroscic. Ona bardzo fajnie wygladala w koszulach,opinaly sie na biuscie, a na dole tak fajnie splywaly, i w obcislych bluzeczkach , we wszystkim zreszta

Gość suesuesue
Przejrzyj sobie Fashion Magazine jest wiele ciekawych propozycji tam i coś na pewno znajdziesz.

Gość kjusju
spróbuj poszukać czegoś w Fashion Magazine. Jest pełen inspiracji.

Gość naprawdę tak ci to przeszkadza
znam to, góra 42 dół 36 :) Obwód w pasie 64 cm a biuście setka. Noszę bluzki i sukienki kopertowe, żakiety zwężam w talii, bluzki z dzianiny, koszule wkładam do spodni i spódnic, albo ściągam paskiem. Płaszcze i palta również przewiązane paskiem i jakoś mi to w życiu nie przeszkadza, wręcz przeciwnie ;) W końcu, jeżeli tak ci to przeszkadza, możesz znaleźć dobry biustonosz optycznie zmniejszający biust nawet o 2 rozmiary. Seksownie nie wyglądają, ale są skuteczne. Moja kumpela takich używa.

Gość kasztanekjesienny
A mówi się, ze teraz to babki w ogóle biustu nie mają ;P