Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teacafe

brzydki zapac z pochwy

Polecane posty

Gość teacafe

moze wie ktos z was dlaczego ma taki brzydki zapach? a moze to normalne.wydaje mi sie ze to nie jest zadna choroba, bo nie mam swedzenia cze czegoś. co moge zrobic zeby mi 'ładniej" pachniało;)??

Gość myc sie
uzywac antyerpisrantow i na koniec channel no 5

Gość jfcjfcjmgkmgvb
sorki za ten powyższy galimatias; nie zauważyłem, że jestem inteligentnym downem

Gość ciekawee
te intelygent a wypiepszaj stad!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ewqa2
Jezeli zapach jest bardzo nieprzyjemny musisz isc zrobic posiew i czystosc, mozliwe ,ze masz BV. Niby nie choroba bo tylko zapach ale dokucza.

Gość jfcjfcjmgkmgvb
do autorki topiku: co, Ty jesteś tak wygimnastykowana, że nosem dostajesz do warg sromowych i niuchasz swoje zapaszki? A może Twój mężczyzna podczas minety to stwierdził? Do spowiedzi marsz i to biegusiem!!!!!

ludzie pochwa ma kwasny odczyn wiec samo przez sie ze nie bedzie super pachniec:/ ja mam czasami tak ze pachnie normalnie caly dzien a nastepnym razem juz po kilku godzinach bardzo czuc - no roznie to bywa jesli sie myjesz, nie maszzadnego grzyba ani nic to wszystko jest ok

korzystaj z plynu do miejsc intymnych ;) kiedys gdy rozmawialam z kolegą ktory ma panienki na pęczki i powiedzial ze z pochwy smierdzi sledziem ;p niewiem ja u sibie nic nie czuje aa on zawsze zadawal sie z byle kim ;p

Gość ciekawee
bo to prawda smierdzi ryba za to smakuje jak kurczak! :D

Gość to się nazywa
wymaz z pochwy na posiew i, w razie wyhodowania jakichś drobnoustrojów chorobotwórczych, antybiogram. Z antybiogramem do gina po adekwatny antybiotyk.Zaniedbanie tych spraw może doprowadzić do nsadżerki i nowotworu.

Gość klikilk
jfcjfcjmgkmgvb do autorki topiku: co, Ty jesteś tak wygimnastykowana, że nosem dostajesz do warg sromowych i niuchasz swoje zapaszki? A może Twój mężczyzna podczas minety to stwierdził? Do spowiedzi marsz i to biegusiem!!!!! a to dobre!!!hahah:);)

Gość jhgslala
ok w sumie taki zapach jest normalny ale jesli chce sie miec jakis ładniejszy" to jak to zrobić?? oczywiscie oprucz mycia;) jakies specjalne mydełko??;)

Gość
kurcze mi jakoś nigdy \"nie śmierdzi\":o wydaje mi sie ze źle dbacie o siebie:o

Gość por arriba
jak ktos mowi,ze nigdy nie smierdzi to i tak nie wierze i od razu chce wytykac innym ,ze sie nie myja,faktycznie jesli jest jakis stan zapalny pochwy to moze brzydko pachniec,pomaga nasiadowka z rumianku albo ciepla kapiel ziolowa i podmywaj sie delikatnymi plynami,a po myciu mozesz zastosowac jakis delikatny krem przeznaczony do miejc intymnych

mi tez nigdy nie śmierdzi :O fakt w poszczególnych fazach cyklu rózni się zapachem (raz pachnie a raz nie) ale nigdy nie śmierdzi :O brzydki zapach a normalny zapach śluzu to jest lekka róznica 🖐️

Gość
ja proponuje zakup płynu do higieny intymnej, używanie wkładek, kupowanie bawełnianej przewiewnej bielizny oraz regulerne wizyty u ginekologa... wydaje mi sie że to pozwoli zabić \"rybe z krocza\" i ostatecznie pozegnacie chlamydie;)

Gość por arriba moze
poprostu nie kwękaj tylko idz do gina, zbadaj sie zrób cytologie kup wkladki, żel intymny i nie wąchaj co chwile, a bedzie dobrze!

Gość por arriba
jak zwykle ta ze swoja teoria,ktora i tak jest nieprawdziwa

Ktoś jestem w stanie poprzeć Twoją wypowiedź poza jednym punktem ;) ;) ja np absolutnie nie mogę uzywac żadnych płynów do HI :O od razu mi sie w piczce rewolucja odbywa :classic_cool: w moim przypadku tylko mydło ale generalnie jeśli idzie o mycie to zgadzam sie jak najbardziej ;)

por arriba ===> ej sorry ale to że Tobie śmierdzi z piczy i żyjesz w świadomości że każdej śmierdzi to nie mój problem tylko Twój, Twojej piczy i Twoich partnerów seksualnych :O :P wiec mi tu nie wyskakuj z nieprawdziwością mojej teorii tylko weź sie idź dziecko przebadaj :O 🖐️

Gość
a mi znowu na odwrót, musze mieć tylko płyn do higieny intymnej i to z ziaji bo inne mnie uczulają:o

por arriba ===> ej sorry ale to że Tobie śmierdzi z piczy i żyjesz w świadomości że każdej śmierdzi to nie mój problem tylko Twój, Twojej piczy i Twoich partnerów seksualnych :O :P wiec mi tu nie wyskakuj z nieprawdziwością mojej teorii tylko weź sie idź dziecko przebadaj :O 🖐️

sorry za dubel ale coś sie zacięła kafe :O Ktoś no widzisz ile piczek tyle różnych opcji ;) ;) ;) ;)

Gość
por arriba to że miałeś wiele partnerek seksualnych, które hodowały chlamydie, to wcale nie znaczy że to stan naturalny;) co prawda ciało ludzkie żyje wścisłej symbiozie z róznymi organizmami ale akurat chlamydie sie do nich nie zaliczają:o

Gość
por arribasory pomyliłam Cie z kolesiem, który pisał ze miał wiele partnerek seksualnych;)

Ktoś ==> ta por arriba to facet czy baba ? :P ej a Ty sie lepiej módl żeby nie przestała Ziaja Ci płynu produkować bo co wtedy ? :P :P :)

Gość
oj, będe sie modlić bo w przeciwnym razie zostanie mi... no własnie co? no cóz przestane sie może myć:P:P:P

Gość por arriba
jaka agresywna ta teoria,ja nie moge patrzcie az jej w picie bulgocze,a jak sie poplula