Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teacafe

brzydki zapac z pochwy

Polecane posty

Gość por arriba
teoria+agresja to jedno

Gość a co to jest
picza :p

gdzie Ty agresję widzisz w mojej wypowiedzi ? :P to nie agresja tylko bezradność i zdziwienie, ze istnieją jeszcze takie głupie niedoinformowane kobiety jak Ty :O pozatym radzę po dobroci - idź zrób sobie cytologię, odbierz wyniki a potem przyjdź i powiedz jakie bakterie sprawiały że Ci śmierdziało z piczki :O :P a potem pogadamy 🖐️

a co to jest ===> nie lubie słowa cipa ani pochwa więc używam picza :P :D :D

por ariba nie masz racji dobrze mówią KTOŚ i TEORIA brzydki zapach (podkreślam BRZYDKI) to nie jest rzecz normalna u zdrowej kobiety zapach moze być jak najbardziej ale nie BRZYDKI !!

Gość a co to jest
jak sie piczka kisi cały dzien w majtach to wiadomoze ze pózniej jest nieświeża :p trzeba ja umyć!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a jaaaaaaaaaaaaa
a ja lubie słowo cipka najgorsza nazwa to narzady rodne, wtedy pipa kojarzy mi sie tylko z porodem i rozerwanym kroczem

Gość
jeśli ktoś juz bardzo sie meczy z smrodkiem to niech idzie do apteki po jakiś dezodorant do higieny intymnej... tylko musi być on koniecznie z apteki i z jakiejś dobrej firmy bo to bardzo wrazliwe miejsce i lepiej go nie podrażniać;)

a ja lubię piczka i tak własnie mówię ale nie o to chyba chodzi w tym temacie ;) ;) ;) :D

Gość mycie i tylko mycie
jak cipa smierdzi to znaczy ze sie w niej cos rozwija albo jest nie myta a po stosunku to jebie jak z kibla, no sama natura

Gość babciu jesli nosisz
mocherowy beret to bron boze na wybory nie idz

Gość hahahhahaha
hahahahhah w życiu mym długim tak sie nie usmiałam;):):D picza hahahhhahaa!!!!

Gość 92D
Słuchajcie jesteście oczywiście nie którzy,tragiczni ktoś ma problem a wy się odrazu tak zachowujecie. Każda pochwa jest inna a faceci gówno wiedzą bo robią tylko minety i te swoje śmierdzące szczochem penisy wkładą do cip!! żenada;/ A JAK CIPKA ŚMIERDZI TO ZNACZY,ŻE ZŁEGO MYDŁA UŻYWASZ LUB ZE SZTUCZNEGO MATERIAŁU MAJTKI NOSISZ;/ ALBO JAKĄŚ CHOROBE MASZ. ŚWIETNY POMYSŁ TO ZROBIC CYTOLOGIE DARMOWE BADANIE I SPRAWDZA BAKTERIE W POCHOWIE;) PAPAPA:)

Gość OLIWAaaaa
wyplukaj swoja pochwe zwykla woda, prysznic dotknij do pochwy i wyplucz,. pomoze a jak nie to myc sie i perfumowac, pomoze tez ;-) I FACETOWI TEZ FIUUTKA UMYC; PRZED STOSUNKIEM I BY SIE NIE ZLEWAL DO SRODKA; SPERMMA SMIERDZI; FUJJ

Gość eeeej
owszem zgadzam sie z wypowiedziami na temat ze po sexie sie nie podmywa i dlatego smierdzi ale bez przesady ze ciagle ja mam rowniez nieprzyjemny zapach z pochwy strasznie mnie to odzuca partnera rowniez to martwi i nie zalezy to tylko od tego ze ktos sie nie myje bo ja robie to codziennie nawet 3 razy na dzien jak nie czesciej i niewiem z kad to sie nadal bierze ; (

Gość lubanska
kup sobie dobry płyn do higieny intymnej, polecam laktacyd, bo zawiera kwas mlekowy, spróbuj kuracji probiotykiem ginekologicznym, np. provag, zeby wyrównac flore bakteryjna w pochwie, warto tez pójśc i zrobić badania, bo może dziac się cos niedobrego i potrzebne bedzie leczenie.

Gość Marzenka_v2  wróciłam
Dokładnie. Jeśli jesteś z jakimś panem, to upewnij się, że pitolek wyszorowany na błysk.

Gość gość
Ale wy jesteście obleśni wszyscy każda pipka pachnie rybami i tego nikt nie zmieni

Gość Lotny
Założycielko forum czego ty tu oczekujesz jakiej konkretnej odpowiedzi jeśli chcesz wiedzieć i znać moje zdanie to załuż sobie choinke zapachową używana takich rannych jak w autach może to coś ci pomoże a poważnie to wiesz co to znaczy woda i mydło ? Widać źe jesteś brudaską jak piszesz takie coś

Gość gość
Idę do kibla zarzucić plombe podjarałem się i to prężnie na ten zapach kobiecej ryby między nogami nie mogę się doczekać kiedy moja wróci do domu więc nie zarzucać tu tekstami że każda kobieta to brudaska