Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hoooooooopsasaaaaaaaa

jesli dziecko zacznie chodzic -a pozniej sie boi posci to czy to jest norma?ma

Polecane posty

juz 16 m-c:(

Gość no jak to
co to jest - posci??? miało być poscic??? tak gwoli ścisłości piszemy pUUUUścić :-D

ok:P zrobi kilkadziesiat krokow samodzielnie a pozniej musi sie trzymac palca

Może się po prostu męczy? Zamiast upaść na pupę woli podtrzymać się mamusinego palucha?

znam taki przypadek dziecko zaczęło samo chodzić ale sie gdzieś przewróciło i uderzyło no i chyab tak sie wystraszyło ze przestało samo chodzić ale chyba po miesiącu wszystko wróciło do normy myśle ze nei ma sie czym stresowac

Ze mną tak było, jak pisze minimisia, zaczęłam chodzić jak miałam 11 miesięcy, potem się uderzyłam o coś i mi się \"cofnęło\". Ale autorce chyba nie o to chodzi.

nie stuknelo o nic-pochodzil samodzielnie 2 dni a teraz musi miec asekuracje non stop a spacja mi szwankuje ,do tego szybko pisze bo sie wspina po kolanach -stad takie głupoty wychodza

Gość nie martw sie
to jest normalne.Nawet jak dziecko zaczelo juz stawiac kroki samodzielnie to i tak nie czuje sie jeszcze pewnie.Piszesz ze sie nie stuknelo,ale moze np.sie zachwialo i teraz troszke sie boi.Moja corka tez tak miala.Po tygodniu chodzila z powrotem.Nie martw sie

no wlasnie-z ta rownowaga to jeszcze kiepsko czasami u niego

Gość nie martw sie
i to dlatego.Nie zmuszaj go ,niech sie poczuje naprwde pewnie ,bo takie przyspieszanie daje wiecej zlego niz dobrego.I nie martw sie napawde:),bo nie ma czym.

sa ludzie odwazni i mniej odwazni, to samo dotyczy dzieci. Z dzieckiem jest mniej wiecej tak samo jak z doroslym, ktory wchodzi pierwszy raz na wysoki most. Jedni ida odwaznie, inni podejda kilka krokow i musza sie czegos zlapac. Podobnie jest na schodach na dworcach PKP, no wiesz, takich dziurawych :P. Pamietaj, ze dla dziecka jest to cos nowego i ma prawo sie trzymac.......pozdrawiam :)

dziekuje za podpowiedzi-tylko wydaje mi sie ze 16sty mc to juz czas