Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najgorsza lipoliza

najgorsza klinika lipolizy

Polecane posty

Gość najgorsza lipoliza

najgorsza klinika lipolizy to MLC i jej pseudo niemieccy specjaliści. Trzymajcie się od nich z daleka, bo o niczym nie maja pojęcia! A o marketingu nie wspomnę:(

Gość A gdzie
A gdzie ta klinika się mieści ? Znaczy w jakim mieście? Interesuje mnie lipoliza podbródka , gdzie proponujecie zrobić? Mieszkam nad morzem.

Gość najgorsz lipoliza
ta jest w Warszawie, ale chyba nie zamierzasz z niej korzystac:)wejdx na wątek lipolizy inekcyjnej i poczytaj albo spytaj

Gość Kozucha - Magda
Moi drodzy, to jest poprostu zwykłe najobrzydliwsze ......świństwo to pisanie na temat MLC - Medical Laser w W-wie!!!!!!!!!!!! Ktoś robi to specjalnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, ponieważ szukam dobrej kliniki gdzie robią operacje uszu to "latam" po tych stronach i tak natchnęłam się na ten wpis. To jest naprawdę świetny gabinet, fajna atmosfera,b. profesjonalnie wykonywane zabiegi. nie naciągają na zabiegi, zapłaciłam mniej kiedy powiedziałam ,że jestem studentką, a potem jeszcze doktor usunęła mi dużą kurzajkę na palcu (którą sama zobaczyła i nie chciała żadnych pieniędzy) Miałam ja a potem dwie moje koleżanki robioną lipolizę ( ja bryczesy a one podbródek i brzuch). Jesteśmy b. zadowolone.

Gość Ziarrra
Czy w tej klinice powiększają usta?

Gość aniazielonka
5 dni temu mialam usuwana brodawke czy cos w tym rodzaju na powiece, bylo to kolory skóry, powiekszalo sie i zaczelo mnie to wkurzac, pojechalam do kliniki MLC na wypalenie laserem. 20min znieczulenia, 2 minuty zabiegu. Rewelacja, prawie nic nie czułam. na drugie dzien mialam strupek , odpadł dokładnie po 3 dniach. Teraz nie mam nawet sladu. Zapłaciłam 350 zł , drogo moze, ale bylo warto, załuje ze długo z tym zwlekałam. Wszytkim polecam ta klinike. Pozdrawiam