Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antykozakowa

na ulicy pelno dziewczyn w kozakach!

Polecane posty

Gość antykozakowa
zadalam proste pytanie a wy na mnie najezdzacie:( nie wmowicie mi ze kazda jedna dziewczyna w kozakach zaklada je tylko dlatego ze ze jest jej zimno. dla szpanu tez nosza. ale jak juz mowilam niech kazdy nosi to co chce. nikomu niczego nie zakazuje. zadalam pytanie. i tyle. 🖐️

Gość antykozakowa
ok ok zimno. swietnie. i jak dziewczyna zalozy mini mini spodniczke, taka co jej ledwo tylek zakrywa, krotka kurteczke, cienkie rajstopy i kozaczki to jej od razu jej cieplej? w co? w ta ledwo przykryta pupe a moze w odsloniety brzuch? nikogo nie obgaduje. pytam. dyskutuje. deska- a jak bylo w zeszlym roku? chodzily w przykrotkich kurtkach bo tak bylo modniej i zadna sie o nerki nie martwila.

Gość walkia
dziwna jesteś, sama oczywiście chodzę w kozakach i dziwię się dlaczego akurat uważasz że jest to coś głupiego....to wolny kraj i ubierać się każdy z nas może jak chce...na zakonnicę, na dziw.... i nawet może w zimę założyć krótkie spodenki i kozaki....mnie to nie obchodzi a osoby które widzą w tym problem powinny zacząć zwalczać kompleksy które je nurtują....

Ale jak to: dla szpanu? Nosz kuźwa, wytłumacz to jakoś, bo nie rozumiem..... Jak można nosić buty dla szpanu? To mają boso chodzić? A jakieś tam półbuty nie są dla szpanu? A buty na obcasach? To jest dopiero \"szpan\", nie? Przecież kozaki to są normalne buty. W czym w takim razie chodzi się \"nie dla szpanu\"? W gumofilcach?:)

Gość walkia
a i jeszcze jedno są kurtki wiosenne i zimowe, są kozaki wiosenne/ jesienne i zimowe.....więc w czym problem???

Gość walkia
może masz problem, chcesz porozmawiać......?????

Gość antykozakowa
wlasnie tak uwazam. ze niektore dziewczyny nosza kozaczki bo taki rodzaj obuwia jest lansowany np w kolorowych gazetach. tak jak biale kozaczki, tak jak balerinki, tak jak swego czasu buty na koturnie. nie powiedzialam ze to glupie. powiedzialam ze jak dla mnie zabawne. i nie rozumiem czemu uwazasz ze mam kompleksy? bo wyrazilam swoje zdanie?

Krótka kurtka zimą to akurat szczyt debilizmu, ale od kozaków jeszcze nikomu się nie przeziębiły nerki;) Ja tam chodzę w płaszczu i to porządnym, jak jest zima, a kozaki mam i mało ocieplane i takie na mroźną zimę, które wyglądają jak połaczenie butów emu z obuwiem dla przedszkolaków:D I nawet w czapkach chjodzę, zeby dopełnić obraz mojej dziwaczności...

Gość Damą być
A ja to chcę sobie kupić fajne kozaki Ale w sklepach znowu szpile..już mam obcasy Szukam ciekawego płaszcza ale wszystko takie babciowate :O Babcioland w modzie :P

Gość gość
To oczywiste, ze dziewczyny które sa delikatne już od września powinny chodzić w kozakach.