Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antykozakowa

na ulicy pelno dziewczyn w kozakach!

Polecane posty

Gość antykozakowa

ciekawe w czym beda chodzic jak sie robi naprawde zimno?

Gość antykozakowa
:D ciekawe czy naprawde im zimno czy tylko szpanuja:P

jak bylam jakis czas temu w Danii byl wrzesien. i jedne dziewczyny chodzily w japonkach, a inne kozakach takich z futrem. i przyznam, ze fajnie to wygladalo, bo bylo tak roznorodnie. ale u nas jakos tak dziwnie...bo poza tymi kozakami reszta ubrania jest taka sama jak u innych.

Gość pffffffffffffffff
ja pierdziele i co z tego sa kozaki jesienne i sa zimowe chyba nie!

Gość pffffffffffffffff
a poza tym smieszna jestes czym maja szpanowac hehe kozakami, pisssda

Gość antykozakowa
zaloze sie ze najbardziej burza sie te ktore juz chodza w kozakach:P

Gość kjyhgfd
boze ja np wstaje o 5.30 i jak wychodze z domu jest strasznie zimno i wszyscy sa cieplo ubrani dopiero jak wracam wszyscy zaczynaja sie "rozbierac" to co mam ist w sandalach na 7 stopni?

Ja też nie wiem co w tym dziwnego, że laski chodzą już w kozakach. Jest przecież październik, jesień. Może i jest ciepło przez dzień, ale ranki i wieczory są zimne. To że trochę świeci słońce to znaczy, że mają chodzić w japonkach? Bo ja już nie wiem... :o

Gość pffffffffffffffff
patrz na siebie, jesli myslisz ze chodzenie w kozakach to jest szpan bueheheh to znaczy ze jestes jakas bidulka ktora chodzi caly czas w tych samych butkach

Gość antykozakowa
nie musza chodzic ani w sandalkach ani w japonkach. jest tyle ladnych polbutow, czolenek, botkow.

antykozakowa owszem ja sobie kupiłam nowe kozaki, ale póki co chodzę jeszcze w balerinkach. Aczkolwiek nie widzę żadnych przeciwwskazań, żeby już zacząć chodzić w kozakach.

Gość antykozakowa
pffffffffff- tak sie denerwujesz jakbym ci na te twoje kozaczki nadepnela:P

Gość pffffffffffffffff
no ale czego sie czepiasz moze wola kozaczki

Gość bla bla blaaaaaaaaaaalalalalal
niektórym dziewczynom to sie chyba pojeba ły pory roku. dzis widziałam laske- kórtka z futerkiem, a na nogach sandałki :o to samo jest z kozakami, teraz zalatją w kozakach a zimą w krótkich spodenkach- co tez widziałam :o

Gość pffffffffffffffff
denerwuje ? chyba wysmiewam, leje na twoje botki

Gość bla bla blaaaaaaaaaaalalalalal
o boze jak ja napisałam kurtka cuz za foux pas... :o

Gość antykozakowa
po prostu te kozaki wydaja mi sie zabawne. jest jesien, 15 stopni, pelno kozakow na ulicach. gdyby to byla wiosna, a temperatura ta sama zadna z was nie nosilaby kozaczkow tylko balerinki i polbuciki.

A mnie wkurwia w ludziach bezmóżdże kompletne:O Jakoś w połowie września zrobiło się nagle chłodniej, ja wychodzę z domu w swetrze, płaszczu i normalnie ubrana, bo było ok. 13 stopni, rano w ogóle zimno. Wsiadam do autobusu, a tam jacyś pojebani ludzie w krótkim rękawku, w spódnicach bez rajstop,. sandałach itd. Wkoorwia mnie to niemiłosiernie, bo przez takich debili potem za 2-3 dni ja muszę być chora, bo następnego dnia już połowa autobusu smarcze i kicha i muszą mnie zrazić:O Nie znoszę, jak ktoś nie ma mózgu. A w Polsce jest jasne- latem się chodzi w sandałach, nawet jak jest 10 stopni. Bo lato. A kozaki się nosi od 1 listopada. Bo tak trzeba:O PS. Nie nosze kozaków, ale nie rozumiem, dlaczego się ciągle musicie do kogoś dopierdalać:O Może komuś jest zimno w stopy? Ja mam wadę serca i np. kiepskie krążenie i przy 10 stopniach już nosze rękawiczki. Pojebana, nie?:O 🖐️

Gość pffffffffffffffff
ale jest jesien, dzeszczowo. nie wszystkie kozaki sa ocieplane

jestem deską przegrałam życie od dłuzszego czasu Cie obserwuję. :p Stajesz się moją idolką. :D

Gość antykozakowa
wiosna tez bywa deszczowa. a zreszta niech kazdy sobie chodzi w czym chce.

Gość pffffffffffffffff
hehe niezla jestes. a chodz se w tych swoich smierdzacych borkach przez caly rok

:o Pisze to zupełnie poważnie. Nie zauważyliście, ze już we wrześniu ludzie zaczęli chorowac na potęgę, a w tv pojawiły się te wszystkie reklamy o srajgrypach?:O No bo przeciez jeszcze 2 dni temu było 25 stopni, to znaczy, ze trzeba chodzić w szortach i japonkach... A mnie to denerwuje, bo mam bardzo kiepskie zdrowie, nie powinnam chorowac, staram się dbać o siebie, ale jak ktoś mi nakicha w ruj, to już 3 tygodnie umierania mam jak w banku. Po prostu ludzie nie mają mózgu i są chamowaci.

Ja się mogę ponapieprzać jak jest lato 30 stopni a laski chodzą w kozaczkach. Ale teraz? Dla mnie to normalne. Mnie też zawsze jest zimno. Ubieram się tak, żeby mi było wygodnie. Jakkolwiek bym się nie ubierała to i tak zawsze znajdzie się jakaś \"życzliwa\" która mnie obgada. :o