Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martunka_lady

Chciałabym mieć sztuczne paznokcie, ale nie wiem na co mam się zdecydować.

Polecane posty

Gość Martunka_lady

Chciałabym mieć sztuczne paznokcie, ale nie wiem na co mam się zdecydować. W ogóle to bardzo mało wiem na ten temat... Doradźcie mi co będzie lepsze akryle, paznokcie żelowe, czy jeszcze coś innego. Słyszałam też że można kupić zestaw do robienia akryli, ale zastanawiam się nad tym,czy iść może do salonu kosmetycznego i zapłacić kilkadziesiąt zł więcej żeby zrobili mi to fachowo. Proszę o pomoc;). Buziaki;**

Gość nigdy nia miałam
no właśnie ja też nigdy nie robiłam paznokci w salonie. Czy mam sie do tego przygotować? tzn wcześniej zrobić menikur? swoje paznokcie mam dość fajne i zdrowe, czy mam je obciać zeby zrobic można było dokleić tipsy? Sory za głupie pytania ale naprawde nie mam pojęcia.

Gość ktoria33
hmmm jak wybierasz sie do salony w celu upiększenia swoich dłoni to pozostaw je dokładnie takie jakie są oni wszystkim sie zajmą ale nie zapominaj aby te dłonie były czyste nie mocz przypadkiem przed samym pójściem bo salonu

Gość jankeskaa
nigdy nie miałam----> nie wiem jak uważasz, ale skoro masz swoje ładne i zdrowe to dobrze się zastanów czy wartro je niszczyć żelem lub akrylem. Ja robie żele już 2 lata... Na chwilę obecną nie widze się bez nich... w jakiej kondycji jest moja naturalna płytka nie musze mówić... Ale ogólnie jestem zadowolona. Dłonie ladnie wyglądaja. Pozdrawiam! http://abcslubu.pl/suwak/06_14_2007_18_8_2007_48.png"%20alt="ślub,%20wesele"%20border="0">

ja też robię paznokcie już 2 lata i również uważam że jeśli są ładne i zadbane pazurki to szkoda je niszczyć ale jeśli się jednak zdecydujesz to pamiętaj że paznokcie cały czas rosną a jak są dobrze zrobione tzn. że nie bedą ci się zapowietrzały to wystarczy je tylko uzupełniać a wtedy będzie piłowana tylko ta odrośnięta część pazurka w celu zmatowienia aby nałożyć wybraną masę to jest dokładnie tak jak z włosami, farbowaniem ich i odrostami osobiście polecam żelki