Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgoorzata

ciuszki z Victoria Secret

Polecane posty

Gość Małgoorzata

są śliczne.

Victoria\'s Secret świetna marka. Maja naprawdę super ubrania tylka ta cena... W Polsce można chyba kupić i ciuszki przez internet :( szkoda.

są to prześliczne ubrania w moim guście :) uwielbiam sobie przeglądać katalogi ich ale te ceny :/

Ja rowniez lubie ta marke, zwlaszcza bielizne. Bardzo dobra jakosciowo. Aurat mieszkam w USA wiec bielizne kupuje w normalnych sklepach VS a ubrania przez internet

Też tak myślę :) Często go można spotkać na allegro więc zajakiś czas też go powinnam spotkać. Muszę skończyć zbierać ... 309 zł już niedużo mi zostało. I będzie mój :)

Gość J.lo2
także kupuje bielizne w stanach od VS jest świetna jakościwo i wytrzymuje nie jedno pranie!Nie to co TRIUMPH ładny do pierwszego prania!Szkoda że w kraju nie ma sklepów!A w polskim sklepie internetowym nie opłaca się kupować!

Gość ubrania Victorias Secret
ja kupuję te ubrania w sklepie www.victoriasecret.pl - nowe, z pełnymi metkami, super jakość! I na zamówienie też mi sprowadzają.

Gość szlag mnie trafia
Czy do kazdego tematu musisz sie wpierdalac z tym plastikiem buraku ?????

Gość burak nie burak ale te MISS
SIXTY bardzo sexi... podobaja mi sie...

Gość 45 of 45
co Wy gadacie o tych ciuchach ze taka rewelacja z VS bielizna okej to sie zgodze nie jest zla aczkolwiek CK duzo lepsza gatunkowo tez jesli chodzi o ubrania z VS to totalna porazka:(zamowilam raz skuszona pieknymi zdjeciami w katalogu ale nigsy wiecej..jakosc okropna ...poprostu beznadziejne gatunkowo i do tego rozmiarowka najmniejsza jak na wieloryby..odradzam drobnym dziewczynom w spodnie najmniejszy dostepony rozmiar moglam wejsc 2 razy bluzki koszulki rozmiarowo okej ale po pierwszym praniu wygladaly jakbym miala je rok