Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunia

Rózne dolegliwości zdrowotnie.Pomocy!

Polecane posty

Gość brunia

Od ok. 2lat cierpie na częstomocz.Chodze do łazienki tak co 1-2godz.Przez to pije bardzo małoa,le mimo to i tak czesto latam do łazienki.Jestem umówiona na wizyte w poradni urodynamicznjea,le jeszcze sobie poczekam.Jednak jest to nie jedyny mój problem.Otóż czesto boli mnie głowa,mam zawroty.Czuje sie jakbym miała stany podgorączkowe,uderzenia gorąca.Wzmozony apetyt zwłaszcza an słodycze.Ciągłe zmęczenie,brak enrgii.Pogorszenie formy fizycznej.Szybko sie męcze np biegając na wf(a kiedyś była to moja ulubiona dyscyplina) mam trudności z złapaniem oddechu np gdy robie czy mówie w szybkim tępie.Żyje w ciągłym stresie,presji innych.Mamm problem z samoakceptacją.jestem blada.mam suche włosy,żółte paznokcie.Nie wiem juz co o tym mysleć...a to wszytsko bardzo utrudnia mi życie.Mam z reguły siedzący tryb życia,nie spotykam sie ze znajomimi.Moje odżywianie tez do najzdrowszych nie nalezy.Śpie ok. 6-7godz dziennie.najpierw nie moge zasnąć,później budze się w nocy.Ciągle się denerwuje wszytskim. Wie ktos co mi moze dolegać? Czy tez jakie badania powinnam wykonać? I w ogóle...proszę o pomoc!

Gość eksperymentka
wybierz sie do poradni medycyny chinskiej lub naturalnej objawy wskazuja na zaawansowana nerwice wiele rzeczy mozesz sama zmienic- np odstawic slodycze - cukier dziala podrazniajaco na uklad nerwowy, odstawic wszelkie uzywki np kawe, zmienic odzywianie na zdrowsze, jesc wiecej warzyw owocow i orzechow /magnez, wit b / bardzo malo miesa / adrenalina/ prowadzic higieniczny tryb zycia- ruch na swiezym powietrzu, rozciaganie, cwiczenia oddechowe, joga, medytacja zadbac o higiene psychiczna- na biezaco oczyszczac emocje - metod jest tysiace- mozna pisac pamietnik, rozmawiac z przyjaciolka, afirmowac, medytowac, tanczyc, wizualizowac itp to juz w duzej mierze powinno bardzo poprawic stan zdrowia

Gość eksperymentka
wybierz sie do poradni medycyny chinskiej lub naturalnej objawy wskazuja na zaawansowana nerwice wiele rzeczy mozesz sama zmienic- np odstawic slodycze - cukier dziala podrazniajaco na uklad nerwowy, odstawic wszelkie uzywki np kawe, zmienic odzywianie na zdrowsze, jesc wiecej warzyw owocow i orzechow /magnez, wit b / bardzo malo miesa / adrenalina/ prowadzic higieniczny tryb zycia- ruch na swiezym powietrzu, rozciaganie, cwiczenia oddechowe, joga, medytacja zadbac o higiene psychiczna- na biezaco oczyszczac emocje - metod jest tysiace- mozna pisac pamietnik, rozmawiac z przyjaciolka, afirmowac, medytowac, tanczyc, wizualizowac itp to juz w duzej mierze powinno bardzo poprawic stan zdrowia