Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona martusia

Ile dni po zapłodnieniu powiekszaja sie piersi??

Polecane posty

Gość zmartwiona martusia

jestem w drugim lub trzecim tygodniu ciazy a piersi mi sie nie powiekszyły. Jak to u Was było z tym powiekszeniem piersi?

Gość upupupup
mi sie nie powiekszyly do 38go:)

Jeśli nie żartujesz to odpowiadam: mogą Ci się w ogóle nie powiększyć, nie ma reguły.

Gość cycuszki jak paczuszki
Mi powiekszyly sie 3 m-ce po zaplodnieniu:-)

Gość zmartwiona martusia
łoooo matko, a kiedy zaczęły? wydaje mi sie ze słyszałam ze powiekszajace sie piersi sa jednym z pierwszych oznaków ciazy? czy to prawda?

Hej Mi tez bardzo późno powiększyły się piersi bo dopiero w któryms miesiącu i to też nieznacznie, a jestem w 32 tygodniu. Wcale to nie jest jednym z pierwszych objawów, wszystko zależy od organizmu kobiety. nic się nie martw:)

W pierwszej ciąży nic się nie powiększyły , w drugiej prawie 10 cm ale nie od razu tak zaczęły ok. 6 t.c.. Niestety w czasie normalnego cyklu miesięcznego rozmiar piersi zmienia się zależy to od hormonów , zatrzymania wody w organiżmie w 2 cz. cyklu - nie jest to wyznacznik ciązy.

Mi sie powiększyły dopiero po porodzie :D A po zakonczeniu karmienia mam tak skarlałe, ze prawie wcale ich nie ma....

Gość jdfgfhg
na poczatku bolaly jak przed okresem ,pozniej ok 12 tyg przestaly, jestem w 22 tyg i troszke sie powikeszyly

Mi sie tez nic nie powiększyło. nie martw się, powiększą Ci sie po porodzie, jak będziesz karmić.