Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość impera3

czy zdradzic meza z kims poznanym na czacie

Polecane posty

Gość betka30k
IMPERO 3.....a ja myślę,ze jak sie z Nim spotkasz jeszcze raz i będzie iskrzyć to zdradzisz męża,sam fakt ze odliczasz dni do spotkania z NIM- świadczy o tym ze Cię wzięło.....I co z tego?raz sie żyje.

Gość impera3
faktycznie odmierzam czas do jego przyjazdu, to juz za dwa tygodnie, zmienilam nr telefonu i walcze sama ze soba, juz dzisiaj nie jestem taka pewna siebie ,

Gość impera3
mam nadzieje ze nie bedzie probowal mnie znalezc, mam nadzieje ze mu przejdzie chociaz nie wiem on jest niestety czlowiekiem bez zobowiazan, jesli sie ze mna bedzie chcial skontaktowac to ma moj adres e-mail, ale dalej bede walczyc z ta dziwna ochota na to szalenstwo bo nie ukrywam ze walcze.

Gość impera3
mam nadzieje ze nie bedzie probowal mnie znalezc, mam nadzieje ze mu przejdzie chociaz nie wiem on jest niestety czlowiekiem bez zobowiazan, jesli sie ze mna bedzie chcial skontaktowac to ma moj adres e-mail, ale dalej bede walczyc z ta dziwna ochota na to szalenstwo bo nie ukrywam ze walcze.

Gość impera3
prosze odezwijcie sie zwlaszcza te osoby ktore przeszly (przechodza) to samo co ja!