Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos ...

czy ona mnie robi w h....??

Polecane posty

Gość ktos ...

mam dziewczyne juz jakis czas od pewnego czasu mam do niej coraz mniejsze zaufanie ma sasiada 8 lat starszego od siebe i często do niego chodz albo on do niej w sumie to z nim widzi sie cześciej niż ze mna niby mi o tm mówi i wogole ale bardzo mnie to wkurza nawet przed spotkaniem ze mna idzie d niego na kawe a po spotkanu ze mna idze też do niego bo mu obiecała zena chwile jeszcze wpadnie i co z tym zrobić ?????

Gość klosznalape
Widocznie to jest jej stary kumpel. Chodzi do niego, bo dobrze się czuje w jego towarzystwie. No ale to trochę dziwne, że z nim widuję się częściej niż z Tobą, powinno być odwrotnie. Porozmawiaj z nią na ten temat, powiedz, że Ci to nie pasuje. Jak Cię kocha, to rozważy Twe słowa. Z drugiej strony może Cię zaatakować, że ją chcesz ograniczać. Jednakże możesz jej powiedzieć, że może ona do niego chodzić, ale nie często i żeby Ci powiedziała jakie relacje ich łączą.

Gość ktos ...
no tak rozmawiałemz nia o tym i wyszło jeszcze gorzej bo nawet mnie przeprosiła i wogóle ale teraz za to widuje sie z nim tylko mi o tym nie mówi znaczy cos tam czasem powie ale nie wszystko

w sumie to niewiadomo ja na szczescie w swoim zwiazku niemam takiego problemu ale jesli uwazasz ze teraz przestakla ci gadac o tym albo wszytskogo nie mówi odizoluj sie troche nie odzywaj sie przez dluzsza chwile albo sciemnij jak np. zadzowni ze jestes u kolerzanki sprawdzisz jej rekakce

Gość tubka
zaproponuj wspólne spotkanie,jeśli to zwykły kumpel nie powinno być z tym problemu.

Gość wygodne kapcie
xle to wróży

Gość alojzyuu
wloz jej podsluch do torebki, gdy pojdzie do sasiada

Gość alojzyuu
np pod postacia dlugopisu lub innego malenstwa (na allegro), wrzuc jej do torebki. odsluchasz na zwyklym przenosnym radyjku. nie droga inwestycja.

Witam, myślę, że dziewczyna nie bedzie chciala zerwać kontaktów z sasiadem, widocznie to jej dobry kolega, proponuje zebys sam go lepiej poznal... moze wtedy oprzestaniesz sie tak zamartwiac bo Twoje podejrzenia okażą sie niesluszne... pozdrawiam;)

Gość betka30krak
A Ty nie masz jakiejś fajnej sąsiadki?Gwarantuje Ci,ze zaraz jej przejdzie przyjazn z sąsiadem.......

Gość texasowy chlopiec
ja jestem starszy o 7 lat od zony i nie jest zle, powinien to byc dla ciebie sygnal ostrzegawczy