Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

muszę iść jutro po wpis, a nie wiem jak wygląda ta kobieta

Polecane posty

Gość

:/ co mam zrobić, żeby się nie zbłaźnić? już parę razy mi się zdarzyła taka sytuacja ;/ a u tej babki nie chodziłam na zajęcia, bo nie musiałam, muszę jednak przepisać sobie ocenę :/ a nie mam pojęcia jak ona wygląda, nie znalazłam na necie żadnego zdjęcia... wiem tylko, że jest młoda, ale akurat w tym pokoju gdzie ma konsultacje to same laski około 30-stki siedzą :/ coś radzicie?

Najlepiej poprosić kogoś z roku kto ją widział .....zaczaisz się gdzieś i zobaczysz ją a potem podejdziesz weźmiesz wpis i załatwione.

Gość
no właśnie w tym problem, że mój rocznik już skończył studia :/ a jak ktoś poszedł na uzupełniające, to dopiero się 15 paźdź. zaczynają... chyba że złapię kogoś z magisterki :P ale mało prawdopodobne, bo prawie nie mam kontaktów do osób z grupy mag. :/ poza tym muszę wleźć do pokoju i tak głupio się zapytać, \"czy jest mag. X\" a tu ona siedzi np na pierwszym krześle :/

Gość
no :/ bo ona ma podwójne nazwisko i jedyne foty co się pokazywały to nasz zespół pieśni i tańca którego jest kierownikiem czy kimś tam

Gość swinkowaaaa
dzien dobry, przepraszam ja przyszedlem po wpis z ................... . jak bedzie to ona to powie , prosze wejsc, prosze poczekac a jak nei ona to powie, ze ................... nie ma :) - jak bedziesz miec szczescie :)

Gość
tak w ogóle to mogę iść po ten wpis do dziekana, ale nie chcę dopuścić do sytuacji, że ja uhahana idę do dziekana, a tymczasem ona siedzi w pokoju obok :/

Gość moze zapukaj i nie wchodz
tylko poczekaj a ktos sie wychyli i wtedy zapytaj czy jest pani X. gorzej jak to wlasnie ona wyjrzy :O

Gość wejdż
wejdż do pokoju i powiedz "ja do pani X' i zrób pauzę -wtedy ona(jak tam będzie)to powie np.'słucham' albo powiedz,że do pani X,a jak się zdziwi,że nie poznałaś jej to powiedz,że nie byłaż pewna a soczewek nie załozyłaś

Gość Mama_Świnki
Idź na uczelnię do dziekanatów, zapytaj gdzie ta pani ma zajęcia. Idź pod pokój przed rozpoczęciem zajęć i poczekaj aż się zjawi. Pozdrawiam

Gość
cholera, kobieta ma zajęcia dopiero 13 w sobotę :/ tzn ma wcześniej ale na wiosze, a ja nie mam zamiaru jechać 15km za miasto żeby zobaczyć jak wygląda :P no i wpisy daje tylko w godz konsultacji :/