Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teoretycznie zdrowa

Androcur i Yasmin

Polecane posty

Gość Teoretycznie zdrowa

Witajcie, mam 26lat i duze problemy z cera. Tradzik z masa guzkow na twarzy i szyi do tego nadmierne owlosienie.Trafilam do dobrego specjalisty, przeszlam serie badan w szpitalu. Okazalo sie, ze procz androstendionu ktory jest minimalnie podwyzszony wszystkie wyniki sa dobre. Nie mam PCO. Dostalam od mojego endokrynologa zestaw lekow Androcur i Yasmin. Za kilka dni zaczynam roczna terapie na tych lekach. Chcialabym wiedziec czy ktoras z Was brala taki zestaw lekow?? Jak sie czula, jakie sa efekty i jakie problemy mialyscie w zwiazku ze stosowaniem tego zestawu (depresja, tycie, zerowe libido). Kiedys stosowalam na tradzik Diane 35. Efekt jest taki ze mam gorsza cere i gozki.

Gość Teoretycznie zdrowa
Male uzupelnienie, po Diane spadlo mi niesamowicie libido i doszla depresja.

Wiesz co... Ja też miałam probvlem z pryszczami... pewnego razu postanowiłam nie używać wogóle cukru do cherbaty i ograniczyć słodycze... Cera mi się znacznie poprawiła. Ostatnio znowu zaczęłam słodzic bo słodzik mi się skończył i znowu to samo. Może też spróbuj

Gość Teoretycznie zdrowa
Dziekuije Lady F za rade ale od 13lat walcze z syfkami, do tego doszlo nadmierne owlosienie. Odstawienie cukru i slodyczy nic nie daje. Juz to sprawdzilam. Wczesniej stosowalam bratek, antybiotyki, specjalne kremy, plyny itp. i efekt byl minimalny.