Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PYTANIE MAM ...

Dermatolog ... skóra pytanie ...

Polecane posty

Gość PYTANIE MAM ...

Witam! Ok miesiąc temu byłam u dermatologa ... przepisała mi 2 robione specyfiki ... płyn na trądzik i maść na wysypkę ( trądzik mam znikomy, głównie chodziło mi o wysypkę) ... iii ... po tygodniu wywaliło mi pryszcze, że szok ... było gorzej niż wcześniej ... teraz wszystko powróciło do stanu sprzed kuracji, czyli nic nie pomogło .... Mam pytanie: PO JAKIM CZASIE MOGE STWIERDZIĆ, ŻE LEKI NIE POMAGAJĄ (BYĆ MOŻE ZA KRÓTKO JE STOSUJE ... NO ALE 1,5 MIESIĄCA WYDAJE MI SIĘ DŁUGIM OKRESEM ... WYSYPKA i TRĄDZIK POWINNy CHOCIAŻ TROCHĘ ZNIKNĄC ... A TU NIC) I NATURALNIE WYBRAĆ SIĘ DO INNEGO DERMATOLOGA ?

Gość gfgh
moze idz do niej i powiedz jak skoraa zareagowala na te leki

Gość nie no przeciez napisala
ROBIONE SPECYFIKI ... poza tym co teraz nie jest chemia w aptece ?

Gość matko boska ...
Jakie badziewia ??? Robione maści są 100 razy lepsze od tych kupnych gowien z apteki . Trzeba tylko trafić na dobrego dermatologa i wtedy takie mazidła dają wspaniałę efekty :)

Gość niebieskooookaa22
jeżeli to była masć brązowa(ichtiol) to ona wyciąga zanieczyszczenia, stąd wysyp pryszczy.... ale to że stan skóy się nei poprawił(tzn. że się nie oczyściła?) to chyba pójść do dermatologa jeszcze raz... tylko teraz czy do tego samego czy do innego? hmm... ja bym chyba dała szansę temu ostatniemu, bo może teraz by "utrafił" w odpowiednie preparaty...