Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unija

zbliza sie zima a ja nie mam kurtki

Polecane posty

Gość unija

kto jest jeszcze w tej sytuacji? najgorsze ze wiem ze nic fajnego w sklepach nie bedzie. znowu pelno bedzie przykrotkich kurteczek, a jak juz znajde jakas w miare normalna to bedzie np. bez kaptura. mam na zime sportowa ciepla kurtke, taka narciarke ale wiadomo ze taka kurtka nie do wszyskiego pasuje. z kolei jak jest +5 stopni to glupio w takiej wielkiej kurtce. a snieg ma spac ponoc w polowie pazdziernika :O:O [placz]

Gość unija
ja ta narciarke tez juz kilka lat :O dalam za nia kupe kasy ale jest super ciepla tylko jestem juz troche starsza i chcialabym cos bardziej kobiecego ale widac mam za duze wymagania. musi miec: wysoka stojke, kaptur i byc tak do polowy tylka no i musi mi sie podobac ;) a z tym sniegiem to chyba prawda, tak mowia. w moim miescie we wtorek ma byc w dzien 8 stopni ;/

Gość de gustibus
Przejrzyj ostatni numer Fashion Magazine jest dużo propozycji okryć zimowych. Mi wpadł w oko czarny płaszczyk - trochę mi przypomina ubranie magów ;)

Gość POrewol
UNIJA ale masz Kurw.... problem - OBY WIECEJ TAKICH bo poważnymi, zyciowymi byc się chyba załamała.... Brawo za inteligencję !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kapiszonka
UNIJA a zeszłej zimy w czym chodziłaś ? jak obawiasz sie o swoje ciepło idż do opieki społecznej dadzą Ci jakas odziesz myślę też ze za 20 zł kupisz jakas w lompeksie. Pzrykro mi ze masz taki problem.Poszukam coś w moim domu ja mam 15 lat i nosze rozmiar S ale moze jakś kurtk amojej mamy. Jaki masz rozmiar ?

Gość kapiszonka
ups nei doczytałam ze masz jakąs kurtke narciarke, dziwi mnie twoje podejscie ze mowisz ze nie do wszystkiego pasuje, dziwne ze robisz z tego taki problme by dzielic sie tym na forum, naprawde nei masz o czym teraz myslec ???

Gość unija
kapiszonka -> jak sie udziela w temacie to przydaloby sie go najpierw przeczytac... POrewol -> spadaj, jasne ze mam inne problemy ale jestesmy w dziale moda i ubior i mam prawo pisac co mi sie podoba

Gość unija
jejku inni maja problem co wlozyc na wesele, inni czy taka spodnica pasuje do takiej bluzki a ja mam taki problem ubraniowy, o :P

Narciarki sa fajne. Cieple i pasuja do wszystkiego, mozna wyjsc na miasto, chodzic do szkoly, naprawde, praktyczne sa. Z tym ze sobie tak pomyslalam, ze przed poczatkiem sezonu narciareczke trzeba wyprac w temp. 30 stopni w programie do prania syntetykow, proszek nie jest drogi, mozna do takiego prania dodac kropelke szamponu, wyplukac w Lenorze, i bedzie jak nowa.

Gość prutrufru
Poszukaj czegoś w Fashion tam mają ciekawe propozycje na zimę i na jesień. Na pewno coś sobie dobierzesz.

Gość kaaaś
Ano pokazują całkiem fajne rzeczy. Ostatnio przeglądałam to pismo i znalazłam kilka ciekawych zestawień. Na kurtki nie zwróciłam uwagi ale prezentowali fajne płaszcze.

Gość kasztanekjesienny
POrewol każdy ma takie problemy jakie ma. Ty masz problemy z pisownią i jakoś nikt braw za inteligencję Ci nie daje. A to czym ktoś się załamuje to nie jest twój interes.