Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

pytanie do pan po cesarce

Polecane posty

am do was pytanie bo wczoraj odkrylam cos niepokjacego jak dotykam brzucha to czuje takie twarde nad rana jakby jakies guzy mi wystawaly(dodam ze bylam po cesarce) czy to normalne i jak sie dobrze przyjze to nawet widac jak wystaje pod skora szczegolnie z prawej strony odpiszcie mi bo nie wiem czy isc do lekarza

ja tez jestem po cc. Jednak nic takiego mi sie nie dzialo. Mam gladkie calo wokol rany i na ranie. Moze lepiej dla spokoju przejdz sie do gina. Moze jakies zrosty Ci sie porobily

a ja ma bułę - niewielką ponoć do 2 lat może się utrzymywać, jedną stronę mam bez czucia to ponoć też normalne - ale nie wiem jak to u Ciebie wygląda (tylko że moje cc nie było planowane - i nikt się nie patrzył na estetykę bo były ważniejsze sprawy)

Gość myszka24 a czemu
miałas cc? jelsi wolno spytac? nie chciałas rodzic sn?

mojej kolezance po cc tez sie takie cos zrobilo, w dotyku takie guzki, bylo po 2 mies samo zniknelo, ale dziwnie to wygladalo :-o

milo byc : mojej kolezance po cc tez sie takie cos zrobilo, w dotyku takie guzki, bylo to tez widac gloym okiem, po 2 mies samo zniknelo, dziwnie to wygladalo

Hmm, ja tak nie miałam, wszystko było gładziutkie. Może dla własnego spokoju poradź sie lekarza?