Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna taka laska

do dziewczyn o penisach

Polecane posty

Gość jedna taka laska

czy wg was 11-12 cm penis to maly? jakie penisy ,maja wasi faceci? ale taknaprawde a nei ze zaraz wszyscy beda pisac ze po 20 cm

Gość Hinterusss
maly. potrzebny zabieg chirurgiczny

Gość do Hinteruss
ale jestes dziewczyno glupia - moj facet ma takiego no i co z tego kocham go i operacja nie jest potrzebna fakt ze orgazmu pochwowego jeszcze nigdy nie mialam ale jakos nie placze w poduszke przez to po naocach i nie mam zamiaru zostawic mojego faceta przez taka bzdete

Gość jedna taka laska
no to duzy maly czy normalny?

Gość MATRIKS
zdrcydowanie mały

Gość jedna taka laska
chyba raczej 7-10 cm w spoczynku 12 do 17 cm w czasie wzwodu

Gość jedna taka laska
chodzi mi o opcje w czasie wzwodu

mój tez ma małego i co? Jest mi z nim dobrze, zaspokaja mnie w inny sposob, ja jego ptaszka nie zamienilabym na innego, to jest czesc jego, kocham go calego. Tylko puste dziewczyny, nie wiedzace co to milosc zwracaja uwage na wielkosc penisa.

Gość bzdury jak nic
nie, błąd to faceci zwracaja uwagę na wielkosc penisa..... osobiście nigdy się nad tym nie zastanawiam....bo i po co ?! najważniejsze by penis był sprawny i figlarny ;-)

Gość Jedna wielka...
a mój ma dużego...jednak nie wiem dokładnie ile go tam jest...to bez różnicy...ważne żeby umiał używać go tak jak trzeba...gdyby miał mniejszego to też byłoby ok...

Gość porada
Przykładowo aby partnerzy byli szczęśliwi powinni dobrać się wg swoich głębokości i długości. Są 3 rodzaje głębokości u kobiet. 1.Sarna -nefrytowa furtka -12 cm (głębokość waginy) 2.Klacz -nefrytowa brama -18 cm 1.Słonica-nefrytowy podwórzec 24 cm Są 3 rodzaje długości penisa u mężczyzn 1.Zając - nefrytoey ogonek -12 cm 2.Bawół - nefrytowy drąg - 18 cm 3.Koń nefrytowy młot -24 cm Z tej nauki wynika ,ze wszyscy są normalni lecz powinni się właściwie dobierać.

Gość nie udzielam sie w takich
no wlasnie! teraz jasno widze dlaczego nigdy nie odwazylam sie sprawdzic wiekszego niz 15 cm :)

Gość porada
pozdrowienia dla sarenki :)

Gość denhr
ja mam 20 i nie mam zamiaru sie chwalić, juz moja kobieta mowila mi ze jestem za duzy i do siebie nie pasujemy, nie naleze do tych osob które na siłe staraja sie pozyskać uczucie, ale wazna jest rozmowa

Gość texasowy chlopiec
przyznam szczerze ze w mlodosci mialem kumpla z zaganiaczem ze mu kurna zazdroscilem jak cholera. Po dwudziestu latach, ja jestem ciagle z ta sama zakochana kobieta, a on po pieciu rozwodach, i teraz widze ze juz warcza na siebie,cos mi sie wydaje ze z ta wielkoscia to chyba troche przesada, moze jak kobieta jest leniwa baba po 10 porodach

Gość ooolalalal
a dla mnie nie ma znaczenia czy jest długi ale czy jest odpowiednio GRUBY. Najobrzydliwszy rodzaj penisa to bardzo długi i barcho chudy (cienki) jednocześnie Ważne żebym czuła jak sie we mnie wciska i to jest najprzyjemniejsze, bo przeciez i tak nie czuję gdzie sie we mnie penis kończy...