Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje pytanie

Dlaczego ludzie sie tak skurwili?

Polecane posty

Gość moje pytanie

dlaczego dzi jak spotyka sie osobe w ieku 20 paru lat (zwłaszcza faceta) to ma juz ona kilku partnerow seksualnych na koncie? moze sie myle ale mam wrazenie zekiedys tak nei bylo, ze ludzie nie robili tego z kim popdanie i ze jakies 20 lat temu to ludzie zaczynali robic to po slubie w iekszosci przypadkow i jak juz brali ten slub to ich partnerzy w wiekszosci byli dziewicami/prawiczkami dlaczego teraz panuje jakas taka glupia moda ze seks jest super i niewazne z kim wazne zeby co wyruchac a jeszcze w przypadku faceta to im wiecej tym lepiej bo jest sie czym chwalic przed kumplami DLACZEGO LUDZIE SIE TAK SKURWILI?

Gość moje pytanie
nawet srednia inicjacji sie obnizyla znaczaco w stosunku do lat poprzednich nie oszukujmy sie dzis 15 latek wie wiecej o seksie niz 20 lat temu nie jeden 25 latek

Gość moje pytanie
i co i uwazacie ze tak jest lepiej? wcale nie bo dzis co druga osoba jak juz spotka kogos na kim jej zalezy ma problem z tym ze wczesniej bylo niewiadomo ile innych osob przed nia

Ale brednie:O ponad 25 lat temu moi rodzice brali ślub i nie byli wcale bez doświadczenia. A teraz się śmieją ze mnie, że jestem dziwna, bo nie uprawiam seksu. Ludzie zawsze sa tacy sami, jedni się kurwią, inni się kochają, jeszcze inni się ani nie kurwią ani nie kochają i tyle. Lepiej się może zająć sobą, niż tym, co robią inn🖐️

Gość moje pytanie
a skad wiesz twoi rodzice ze nei byli bez doswiadczenia? co opowiadali ci co robili i z kim?

O jeny.. 20 lat temu ludzie zaczynali po slubie????????????????????????? Zaplulam monitor ze śmiechu, jak sobie przypomnialam co ludzie 20-letni wtedy robili (bez ślubu:P)

Gość
200-300 lat temu było było normalne to że dziewczyna w wieku 12lat miała już dziecko... nie ważne czy miała meża czy nie, ciąża i macierzyństwo był normalnym stanem, tak samo mornalne było to że można sie gzić z kadym co popadnie;) taka niezwykła wstrzemięźliwość została wprowadzona w 19 wieku żeby tysiace ludzi już nie chorowało na choroby weneryczne... gdzie nie spojżysz seks z kim popadnie jest po prostu normalny;) ludzie dzielą sie na monogamistów i poligamistów... ja jestem momogamistką i nie wyobrażam sobie tak częstej zmiany partnera... jednak nie dziwie sie ludziom, którzy zmieniają często partnerów, to jest tylko i wyłącznie ich życie...

Gość moje pytanie
pytam poniewaz jestem dziewica zamknieta w klasztorze (shao-lin :classic_cool:) i widzac pary kopulujace gdzie popadnie moja frustracja i napiecie seksualne siega zenitu, przez co musze wyladowac to wszystko na kafeteri :)

Gość moje pytanie
i pewneij ak tak dalej pojdzie to znowu wprowadza ta wstrzemięźliwość zeby ludzie już nie chorowali na choroby weneryczne

Gość kiedyś nie było telewizji
ani internetu a wszyscy udawali świętych żeby się dobrodziej nie dowiedział i nie wykrzyczał z ambony, bo by obciach był na całą wieś. Teraz nikt się takimi duperelami nie przejmuje i nie robi wielkiej tajemnicy.

Gość primaveraaa
osobiście nie jestem za seksem dopiero po ślubie aczkolwiek niepokojące jest zjawisko bardzo wczesnej inicjacji u młodzieży i powszechenj mody na rozwiązłość jakby to ładnie nie ująć. obecnie seks jest cool, nastolatkowie czerpią też wzorce z popkultury. spójrzmy chcociażby na filmy, w których normalne jest że pierwszym etapem poznania dwóch osób jest właśnie seks i w dodatku towarzyszy mu zazwyczaj ambitna lecąca w tle muzyka, a same postacie wydają się być poważnymi, elokwentnymi, pożądnymi ludźmi. nie jest tak? :-)

dziewczyny udają wyzwolone a potem płaczą ze ich chłopcy je nie szanują