Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lutrysha

Musze schudnac!!

Polecane posty

Gość Lutrysha

Hej! Mam na imie kASKA mam 23 lata a moja waga to...83 kg przy wzroscie 173cm!!! Nie jestem jakas tak oblesnie gruuuba ale ksztalty mam ze hoho . Chcialabym wkoncu to zmienic!!! Od dzis zaczynam!! Moja wymarzona waga to 60kg ...ale chyba takiej nigdy nie osiagne:( ale 70 by mnie juz zatysfakcjonowalo:( ostatnio wazylam tyle w 99 roku!! a nawet siegalam do 64... ale co z tego jak ponownie wrocilam do swej wagi i teraz z roku na rok przybywa mi kg:( Moze ktos tez dzis zacvzyna?????? jak tak to przylacz sie ! razem razniej!

Gość Lutrysha
nikt do mnie nie dolaczy ? :(

Gość mambaaaaaaa
cos Ci powiem Kasiu, zeby schudnac nie wolno mowic MUSZE lecz CHCE schudnac... o psychike w tym okresie takze trzeba zadbac.... poszlam do specjalisty i schudlam wazylam 70 kg ale niestety sie zapuscilam i waze 95kg ale schudne bo CHCE! zaczynamy razem? jamam pewien cel : CHCE SCHUDNAC 30 KG W 3 MIESIACE- piszesz sie? ;-)

Gość coffe break
ja tez chceee. powiedzcie mi co wlaczyc do diety 1000 kcal??

Gość mambaaaaaaa
wiem napewno ze najlepszym kopem na tluszcz jest bialko.... ja dzisiaj zaczelam jesc same bialko... i wiem ze uda mi sie schudnac :-) to jak dziewczynki ruszamy dzisiaj?? opiszcie ile macie kg obecnie ile chcecie wazyc, ile macie wzrostu i do dziela :-)

Gość coffe break
mam 168 i waze 60, nie jest to duzo ale jednak kiedys mialam idealne cialko( jeszcze niedawno). chce schudna 5 kilo. od dzis zaczynam skakac na skakance no i chcialbym sosowac ta diete 1000kcal ale nie wiem jakie produkty w nia wlaczyc. poradzcie ktos

Gość Lutrysha
fajnie ze sie przylaczylyscie :D poprawiam sie ja nie musze a chce schudnac!! na poczatek odstawiam slodycze!! zre ich codziennie dzis juz nie zamierzam ! wczoraj zjadlam 2 czekolady i mam nadzieje ze juz jej nie dotkne!!! odstawiam biale pieczywo ... a moze podacie jakas diete albo co jesc mozna czego nieee , moze wy jestescie bardziej doswiadczone ? ja chce schudnac 10 kg w miesiac jak myslicie mozliwe to ?

Gość Lutrysha
stosowalam niedawno te tabletki therm line 2 okres mi sie tylko po nich opoznil a efektow nie bylo ciagnelo mnie do slodyczy! od dzis koniec z tym!!!

Gość mambaaaaaaa
Lutrysha-----------mam sposob, jedz sam nabial przez 2 tygodnie, do 13 godziny potem juz nic, po tych dwoch tygodniach powoli dodawaj warzywa i mieso ale w bardzo malych ilosciach i najlepiej takze jedz tylko do godziny 13 :-0 i jak, pasuje Cui?

Gość Lutrysha
mambaaa same bialko czyli nabial taaaak jogurty sery mleko jajka ... dziewczyny podajcie jakies zestawy diet.

Cześc dziewczyny! Ja też MUSZĘ i CHCĘ schudnąć, wczoraj wazyłam 68,7 :Okg przy 171 cm wzrostu, też nie jestem jakaś strasznie gruba ale jednak tego tłuszczu troszke jest:O. Niestety w pewnien sposób uzależniłam się od żarcia, jadłam nawet gdy nie byłam głodna:O Poprostu z nudów albo żeby zabić podły humor, zresztą zamkniete koło, żarłam było ok- ale po chwili spojrzałam w lustro i od razu pogrązałam się. Dziś juz zaczełam- rano zjadłam dwa małe jajka na sniadanie, teraz jestem w pracy i popijam czerwoną herbatkę. Mój cel to do 1 listopada choc 4 kg w dół a w Boże Narodzenie na wadze chciałabym ujrzec 60 kg!!! Jakby było mniej też bym się nie pogniewała:) Jeżdze do pracy na rowerku ale chciałabym jeszcze zmobilizowac się do ćwiczeń, kiedyś ćwiczyłam i efekty były super i ten płaski brzuch ajjj. Pozatym zamierzam pić duzo wody minerlanej, zero słodyczy, fastfoodów, piwka, które kocham:), zero żarcia po 18. Mobilizacją dla mnie jest to, ze 1 listopada przyjeżdza do mnie rodzinka i niechce żeby zobaczyli, ze sie zaokrągliłam a pozatym 5 listopada minie mi dwa lata z moim miśkiem i chce zeby zbaczył mnie piekniejszą i odmienioną:) A pozatym chciałabym czuć się dobrze w swoim ciele:) Fajnie, ze się znalazłyście:)

Gość Lutrysha
mambaaa tzn ze dzis juz mam nic nie jesc :( ok pasuje miiii musze wytrwac !!! dzis nic nie jem!! jutro na sniadanie gotowane mleko z nowlasnie z czym? co proponujesz na sniadanko? bo platki to weglowodany wiec ich nie monia tak ?

Gość Lutrysha
Berrry!!! fajnie ze jestes!!! a wiec dziewczyny do dziela ! gubimy te nasze tluszcze !!

Gość SanSan
Lutryshia uda sie! ja jeszcze niedawno wazylam 78 kg, teraz waze 64 ciezko bylo, nie stosowalam konkretniej diety, ale nie jadlam kolacji i w dzien ograniczalam sie mocno zycze wytrwalosci!

Gość Lutrysha
San San w ile czasu tyleschudlas???

Gość Lutrysha
ja juz stosowalam wiele diet ale byla bez jak to sie mowi sily woli :( napadaly mnie wilcze napady glodu i zarlam jak glupia potem do kibelka i haft gdzyby nie to to bym juz z 90 kg wazyla ... ostatnio wlasnie pogorszyly mi sie wyniki i postanowilam nie "karmic" kibelka no i co ? przytylam 2 kg!! od dzis koniec z obzarstwem , kolacja o 13 i zero slodyczy

Gość mambaaaaaaa
proponuje serek wiejski, moze kilka plasterkow sera albo zoltego albo bialego... mozesz jesc nabial do 13 ile chcesz, w nieograniczonych ilosciach, bo im wiecej jego zjesz tym lepiej :-) najgorsze jest to, ze po ok 2 tygodniach na jezyku pojawia sie taka biala zawiesina ale nic innego nie pozostaje jak zuc duzo gum i myc zeby ok 3-4 razy dziennie. pij tez herbatki czerwona i zielona ale bron Boze nie mieszaj ich. ja przed Bozym narodzeniem stosowalam ta diete i schudlam ww tydzien 5 kg, niezle co? :-)

Gość coffe break
a nie wiecie o tej diecie 1000 kcal?

Gość mambaaaaaaa
proponuje przewage nabialu, troche miesa i warzyw, nie jedz kolacji :-) to tyle, masz maly bagaz

Gość Lutrysha
dzieki mambbaaaa sprobuje twej rady mam nadzieje ze bedziemy razem sie wspierac i sobie doradzac!! dieta 1000kckl?????? co o niej sadzisz??? boje sie ze uzyskam efekt jojo...a i mam pytanko kolejne czy zielona herbatke moge pic po 13 ??? bo wlasnie sobie zrobilam?

hej to ja lutrisha teraz to moje pseudo zaczernione i rozgoszczam sie juz tu na cale 2 miesiace!!! ciekawe ile bede wazyc za 2 miechy!!

Gość czy tak trudno...
wpisac w googlach DIETA 1000Kalorii??? :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Gość mambaaaaaaa
jasne ze mozesz, wrecz musisz! ;-) trzeba pic aby ten glod zaspokoic, wiadomo. bo do rana bardzo duzo czasu minie az cos zjemy... to jak od dzisiaj przez 2 tygodnie sam nabial? poniej dodamy troszke warzywek i miesa ok ? piszesz sie na to? wiem ,ze schudniemy ale musimy byc wytrwale w tym przekonaniu i sie nie lamac:-)

No to fajnie, ze znalazła nam się tu grupka wsparcia:) Ja za 20 minutek idę do domu i dopiero jutro sie odezwę, bo w domu mam zepsuty net:O No ale trudno, postaram sie dziś poćwiczyc choc 15 minutek:P i tego wam także życze:)

A propo tej waszej dietki, to narazie bede ograniczac porcje, a jak zoładek mi sie skurczy to może tez spróbuje z ta wasza 13:):):)

Gość krupis
dziewczyny, moim zdaniem jak chcecie schudnac na stale i utrzymac wage i figure to nie katujcie sie nabialem do 13 tylko jedzcie mniej- 4-5 malych posilkow, wyeliminujcie slodycze, pieczywo do minimum i to tylk ciemne, nabial chudy, mieso chude, ryby, warzywa, owoce, ciemne kasze makarony ryz i zacznijcie zmiany zywienia na cale zycie...po takich dietach szybko rzucicie sie na jedzenie normalnei znow bedzie to samo. jedzcie normalnie...czasem nawet pozwolcie sobie na cos slodkiego...ale piotem zjedzcie mniej, naprawde taka zbilansowana dieta wyjdzie wam na dobre i to na dlugo a nie schudniecie 10 kg na miesiac a potem przytyjecie 10 kg w 2tyg.przemyslcie dziewczyny!!! powodzenia!!!

Gość mambaaaaaaa
mozesz, jesli Ci to pomaga to jak najbardziej:-) Berry do zobaczenia :-*

Gość ooooooooo matkoooooooooo
tak pal papierosy non stop jeśli ci pomagają!!!:o:o a za 2 miesiące RAK sam cie odchudzi:o:o:o głupie dziewuszki przytajcie to co moja poprzedniczka napisała i nie jedzcie napiału tyle czasu!!!!!!!!!