Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos tylko nie tak jak trzeba

Im wieksze starania do pełnej gali slubnej....

Polecane posty

Gość cos tylko nie tak jak trzeba

tym szybszy rozwód -tak mówia statystyki i zycie niestety tez na to wskazuje co potwurdza ilosc rozwodów wsród znajomych Całe to niby małzenstwo opiera sie na tym by jak najlepiej wypasc w dniu slubu a nie na tym co łaczy dwoje ludzi Troche za duzo szumu forsa wydana a potem rozczarowanie zyciem ze nie jest tak piekne jak miało byc w wyobrazeniach

Gość Ale widzicie
własnie, właśnie, jakoś na tym forum mało miejsca dla Panów Młodych i miłości, a wiecej wyliczeń finansowych i licytowania się, która ma ładniej i wiecej

Gość nie umiecie szukac na allegro
bo nie miłosc tu idzie tylko o to by pokazac sie sasiadom i znajomym zastaw sie a postaw sie reszta sie nie liczy biora kredyty .spłacaja je potem latami głodujac ale na ten jeden wieczór wydadza majatek troche szumu troche gwizdu i pieniadze ida w pizdu

Gość Magrat
ja mam tak samo, sukienkę szyję u krawcowej - 400 zł robocizna, 200 zł materiał z hurtowni (ten sam mają w sklepie 2 razy droższy, bo sklepy się tam zaopatrują), reszta cziuszków na allegro, knajpkę mam, fotografa mam (znajomy, ale super foty strzela), zaproszenia z allegro również - w cenie drukowanie treści. Do mnie w ogóle nie dociera, że za 2 miesiące wychodzę za mąż i jakoś specjalnie tym się nie przejmuję. Normalna sprawa-nie ja jedna wychodzę za mąż i nie ostatnia.