Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiedy Kiedy Kiedy

Po jakim czasie chodzenia z chłopakiem rozbieracie się razem do naga?

Polecane posty

Gość Kiedy Kiedy Kiedy

Gość Mirabeleczka__________
chodzenia z chlopakiem..? ale gdzie? do sklepu?

Gość zadna praca nie hańbi
po 5 minutach

Gość nie udzielam sie w takich
a po co rozbierac sie do naga????

Gość Jedna wielka...
no jak to kiedy...jak się rozbierać to wiadamo że nie po to żeby sobie posiedzieć i porozmawiać...jak będziesz gotowa na to dziewczyno!!!! Jak będziesz miała pewność że dażysz go uczuciem głębokim...jak będziesz mu ufać...

Gość pol pol roku
tak gdzies bedzie ok najwczesniej

Gość więc gwoli ścisłości
moje gg odinstalowane plus wysłany mail do admina z prośbą o całkowite odczepienie numeru od mojego nazwiska m.in. przy pomocy gg się ze mną nie skontaktujesz. odbieram pocztę tylko z 1 skrzynki, na pozostałe nawet nie zaglądam, nie chce mi się ich nawet zamykać (może kiedyś, ale nie zawracam se teraz dupy takimi pierdołami). oprócz tego odbieram pocztę klasyczną ale tylko od nadawcy który poda imię nazwisko i adres zwrotny, innej poczty nie odbieram/jeśli jest adres nadawcy to może poczta odeśle, choć wątpię żeby narażali się na koszta. Taką pocztę wyrzucam bez otwierania, tudzież niszczę w niszczarce. jeśli chodzi o pocztę elektroniczną, czytam maile tylko od osób podajacych imię i nazwisko, prawdziwe, takie pod którym znam daną osobę. jeśłi będzie przychodził spam, trafi do spamu, potem do kasacji, masz 1 adres mailowy z którego będę czytać pocztę do mnie (jeśli zdecydujesz się pisać - zapraszam serdecznie oczywiście) i chyba znasz ten adres, prawda? To tyle. Jeszcze jakoś toleruję skype, ale bliżej obadam inny komunikator, tak że, wiesz. Dotychczasowe twoje metody kontaktowania się uważam za skandaliczne i jeśli tego nie zmienisz (co zdaję sobie sprawę, jest wbrew twoim 'zasadom'), nie będę się z tobą kontaktować. Do wyboru, do koloru. Możliwości masz. Jeśli masz zczego wybrać, ok, jeśli nie, trudno. Pozdrawiam. I te inne rzeczy też co tam se wiesz się nie zmieniły. Tak że to tak.