Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia_ŁDZ

Spodnie na zimę ... Skórzane ?

Polecane posty

Gość Madzia_ŁDZ

No wlasnie, chce kupic jakies i z tego co slyszalam to tej zimy i jesieni modne są spodnie skórzane lub takie skoropodobne...nigdy takich nie nosiłam a mi sie podobaja....nosila ktoras z was ? jak wrażenia ? sa takie spodnie wygodne ?

Gość sarah-pantani
W tym sezonie owszem, choc w tym przypadku nie chodzi nawet o mode - to po prostu klasyk . Chodzi sie w nich jak w dobrych jeansach . I nie zadne skoropodobne g... tylko prawdziwa skora . I nie zadne wyuzdane tylko dobrej jakosci, dobrze skrojone i wygodne . Najlepiej jakies markowe, z tymze takie juz sa drozsze . Chodzisz w tym jak w jeansach po prostu . A nie pod szyje czy inne grubasne na motor co wkleja ten nemo czy jak mu tam .

Gość MAdzia_ŁDZ
Dzięki :) A masz moze jakies foto takich fajnych spodni ?

Gość mikiterka
nie wiem ale moim zdaniem skóra jest dobra na kurtke, czy plaszcz, albo buty ale już na spódnicę czy spodnei nei bardzo... juz jak cos to zamsz druga strona skóry... nie nam osoby na której leżało by to naprawdę dobrze, było dopasowane... na zimę to spodnie z dodatkiem wełny, na kant, sprawdzają się świetnie. Jeszcze jak mają podszewkę - żadna zima nie straszna!

Gość Chcę ważyć 52kg.
Wybacz, ale te spodnie sa brzydkie.. Tzn na twoim zdjeciu, nie pasuja, dziwne masz buty do nich i wogole;/ Dres do skory? no troszke nie bardzo. Ostatnio widziałam dziewczyne na uczelni, miała brazowe 3/4 skorzane spodnie. BOSKIE.

Gość bleblable
a gdzie Ty tu dres widzisz? :O

rzeczywiście prawdziwa skóra (jak i skromniejsza wersja - rzeczy skóropodobne) wracaja do lask! Poszukaj wypowiedzi kolegi MRNEMO z jednym z tematów - tam byl taki link do audycji chyba z wlk.brytani o powrocie mody na skóre! Ja pozwole sobie skopiowac link uroczej nastlotaki zamiesczonej przez kogos w calkiem ładnych (choć tylko skóropodobnych) spodniach miss sixty: http://moto.allegro.pl/item252699362_renault_laguna_ii_komputer_18_16v_rozkodowany.html

przepraszam pomylka :) pomylilem linki - oto wlaściwy: http://www.bilder-space.de/show.php?file=rfqZlFHUHMHqu40.jpg co do http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/80ef5174fb0e4e3b.html#e co się dziewczyny czepiacie ? bardzo ladnie wygląda, buty pasujące do spodni a dres ? jaki dres ? to bardziej rozpinany swetee niż bulza dresowa i pasujący kolorystycznie! sarah-pantani - skorzane spodnie i ci bardzo pasują - prosimy o więcej fotek!

Gość Elegant
Witam, jako zagorzały miłośnik skóry jestem jak najbardziej za tym, żeby więcej ludzi zaczęło nosić nie tylko kurtki czy płaszcze. WIEM, że nowe skórzane spodnie czy spódnice [i, oczywiście, kurtki/ marynarki/ żakiety/ płaszcze też] są drogie, ale bardzo dobrym źródłem fajnych ciuchów są lumpeksy i aukcje internetowe. Sam zdobyłem w ten sposób całą swoją garderobę- kilka marynarek, dwa płaszcze, jakieś pięć czy sześć par spodni i cztery kamizelki. Ponad półtora roku temu, kiedy dopiero zaczynałem chodzić w skórach [co robię na co dzień, pomijając oczywiście letnie upały], czułem się dość nieśmiale, i nadal czasami jestem trochę zbyt nerwowy- ale ogólnie nie mam problemów, chyba że z dresiarzami itp. towarzychem. Kluczem do noszenia skóry [czy czegokolwiek innego, co może budzić jakieś kontrowersje- np. wysokich obcasów przez chłopaka, co zresztą również nierzadko robię] jest po prostu nieprzejmowanie się tym, "co sobie ludzie powiedzą/ pomyślą", wyrabianie w sobie- głównie przez autosugestię- poczucia siły, pewności siebie.

Gość fan skory
Sarah Twoja fotka jest super te spodnie leza na Tobie idealnie. Przylaczam sie do prosby o wiecej takich zdjec :)

gusta są różne - ja tylko starałem się pokazać \"przekrój\" tego co jest na allegro - od tańszych przez droższe , różne kolory , kroje , itd.:) Nie wnikam w szczegółymody czy estetyki - chodziło o pokaznie że każdy może znaleźć coś w swoim stylu.... Zapraszam każdą zainteresowaną osobę do SAMODZIELNEGO najlepiej CODZIENNEGO przeglądania ofert Allegro. Co do oferty pokazanej przez Sarah - oferta może i dobre, spodnie firmowe GAP ale radziłbym uważać na sprzedającego Cousken - człowiek ma nazwijmy to "chwiejną" opinię - gdzieś na jakimś forum (może nawet tym) była o nim rozmowa , z tego co pamiętam to typowy handlarz allegro - wyszukuje okazje , kupuje za grosze - a póżniej sprzedaje kilkakrotnie drożej - nie mówię że to źle (bo to zasda handlu) chodzi mi tylko o to że SAMODZIELNIE możesz znaleźć to samo co on oferuje za dużo, dużo, dużo taniej - MUSISZ TYLKO SYSTEMATYCZNIE CODZIENNIE przeglądać nowe oferty i... LICYTOWAc ;) powodzenia...

Gość Madzia_ŁDZ
Przeglądałam to Allegro, ale prawie nic ładnego tam nie ma. A ja chce takie spodnie :) Gdzie jeszcze warto poszukać ?

Gość chcec byc ta zona
ta...te buty to gothic w szczegolnosci :o

Gość Madzia_ŁDZ
rozmiar 36 ... dzięki za link :) ale też zastanawiam sie co powiedzą koleżanki, jak mnie w takich spodniach zobaczą, bo one tylko jeansy noszą...

Gość uwielbiam dziewczyny w skórach
może będą coś gadały a może pozazdroszczą i też takie sobie sprawią :) ale sądzę że nie powinnaś się nad tym zastanawiać bo w końcu dla kogo masz nosić te spodnie dla siebie czy dla nich? jeśli Ty masz na nie ochotę i fundusze to nie zastanawiaj się tylko kupuj i noś je jak najczęściej :)

za przeproszeniem p.... koleżanki - zastanów się lepiej jak zareagują Twoi koledzy i wszyscy okoliczni faceci jak Cię w takich obcisłych, podkreślających TWoją sylwetkę zobaczą! ;) no i pewnie wtedy zaczną się zazdosne i a pewwnie złośliwe uwagi tej czy tamtej koleżanki której chłopak niby to przypadkiem się za Tobą obejrzy...

Gość i jakie postępy Madziu
znalazlas juz coś ?

Gość Madziu czekamy na Twoja fotke
w skórzanych spodniach!

Gość zalezy jak mozesz sobie
Gość i co Madziu kupilas juz jakies

Gość Madzia_ŁDZ
Heja, jeszcze nie ,zbieram kaskę ;) A czy jakas wasza nzjoma koleżnka też takie nosi ?