Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwy facettttt

blondynki z tipsami i opalone beda zawsze mialy wiecej powodzenia

Polecane posty

Gość pertolenie o szopenie
no napewno jak bedziesz miec piekne aksamitne dlonie a za przeproszeniem zjebany ryj to kazdy facet na ciebie poleci :]

Męzczyzni bardzo duza uwage zwracaja na dłonie , a wg mnie i moich kumpli tipsy sa obrzydliwe, od razu przychodzi na mysl brud pod nimi itp.

Gość Koneser Pięknych Pań
chyba wolę te drugie:)

Gość kaczuszka kwakwa
też uważam, że faceci lubią piękne wypielęgnowane dłonie;) a czy niby Barbie ma grabie zamiast dłoni:P

Gość sniezynka22222
ale wy jestescie ludzie chorzy na głowę... w osądach kierujecie się tylko stereotypami , a jad aż z was kipi. Taki jest nasz wspaniały naród... Czy każda blondynka z tipsami jest głupia? A każda brunetka z pryszczami na mordzie inteligentna? Co za ludzie... Autor topiku poniekąd miał rację, bo nakreslił pewien typ kobiet ktore bardziej niż inne dbają o siebie i tym samym są bardziej pociągające. Przedłużanie paznokci to zabieg wykonywany przez mnóstwo kobiet i dobrze zrobione tipsy wyglądają na prawdę elegancko. Krótkie przyciete pazurki wyglądają niezbyt kobieco, a naturalne szybko się łamią przy praniu, sprzątaniu itp. Co do opalania - a kto powiedział by opalać się na pomaranczowo-brązowo zaraz?? Lepiej smarować się smierdzącymi balsamami brązującymi albo świecić trupią cerą? hmmmmm a blond włosy -cóż, od zawsze były symbolem kobiecości. :D

Gość blondynka z tipsami i opalona
bedzie miala wieksze powodzenie dopoki nie skonczy 25 lat...bo potem jej opalenizna sprawi ze bedzie wygladala na 45 i to taka powaznie niezadbana, a ci faceci kurze mozdzki lecace na te blondynki opalone z tipsami odwroca sie od "starej" lampucery i beda podrywac te mlode blondynki z tipsami (czy co wtedy na pazurach i łbie bedzie modne) spalone solarka az i im stuknie 25 i beda na odrzut :)

Gość pertolenie o szopenie
blondynka symbolem kobiecosci????????? hahahahahaha prosze was nie rozsmieszajcie mnie, wszyscy wiedza ze brunetki z ciemna karnacja sa najsliczniejsze... Opalona blondynka wyglada nienaturalnie, a blada blondynka okropnie i co tu kobiecego?

Gość blond pazur
najpiękniejsze jest to co się komu podoba............ czasami w kims przecietnym dla otoczenia zobaczysz cos co Cię powali na kolana.............:)i to w obie strony działa:) jestem kobieta-blondynką-z tipsami(to mój "fach"od 7 lat i cuda mam na paznokciach......ale wiem,ze wygladałabym komicznie gdyby nie to,ze jestem ładna..ot tak po prostu....mam ładna twarz...piękne oczy,wiem to,ale bez przechwalania sie.... gdybym była mało urodziwa,miała tlenione włosy i maske na twarzy chyba sama nie mogłabym na siebie patrzec:P

nie u wszystkich facetow beda mialy powodzenie,ale faktycznie u wiekszosci wiec zgadzam sie z ta wypowiedzi...Ale co do tipsow to moglabym polemizowac,rownie pociagajace sa dlugie naturalne paznokcie np.pomalowane na czerwono.

Gość kklasa
na pewno się wyróżnia, ale nie powiem czym... a w głowie sieczka:P

Gość maryna ze młyna
hmmm ciekawa wypowiedź... że niby każda blodynka z tipsami ma w głowie sieczkę :) założę się że autorka tej wypowiedzi jest zakompleksioną przeciętną szatynką która czegoś blondynkom zazdrości... może cię jakaś z pracy wygryzła albo podebrała faceta? :P kobiety nigdy nie są uszczypliwe bez powodu hehe