Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwqdq

Do właścicielek domowych zwierzaków

Polecane posty

Gość dwqdq

Czy wasze np psy po obserwowaniu jak się kochacie z partnerem też chodzą za wami i obwąchują wyraźnie stroskane? Bo moim odwala i zachowują się jakby przed chwilą została mi wyrządzona jakaś krzywda.

a to dobry temat. moja missy chciala kiedys ugryzc mojego chlopaka gdy ten zaczal sie do mnie przytulac. ale juz sie przyzwyczaila. a gdy sie kochamy udaje ze spi(chyba) ale juz nie chce gryzc :)

moj kot sie masturbuje :O:O jak nikt nie widzi :O:O zboczuch jeden :O:O ale ja wiem dlaczego , czesto czyta kafeterie :P:P powaga :classic_cool: wieczorem zawsze siedzi na moim biurku :)

Gość dwqdq
Oj, moja też na początku się rzucała na mojego partnera. Teraz mam dwie, i przywyczaiły się trochę ale i tak bardzo przeżywają, uciekają od razu, wracają cichcem, sprawdzają co się dzieje, a już po wszystkim to właśnie mają takie zasmucone ślepka i obwąchują mnie a ogony wtulają pod siebie tak jakby bały się że mi się oberwało i im też może się oberwać. ;D

Gość dwqdq
no mój kot to się kochał z wałami z kołdry i pluszakami, i to pomimo tego że był kastrowany

Gość to wy sie kochacie
a zwierzaki na to patrza??? czy wam odbilo??

Gość Hanka od Rumcajsa
Ciekawy jak zachowywałby się OJCIEC DEFEKTOR gdyby jego wykastrowali? :D Pewnie tak jak jego KASTROWANY kot :P

I doszliśmy do porozumienia. On sobie od czasu do czasu przeleci poduszkę, je i śpi kiedy chce a ja mogę się seksować i mi nie przeszkadza. Czasami tylko gapi się w trakcie trochę zbyt wymownie : \"mój boże, że też ciągle wam się chce jak można by coś zjeść albo się przespać\". No i do tego odpowiednia \"mina\".

Gość Hanka od Rumcajsa
Ojczulku nie mylę się... Ty sie sexisz a biedny kocurek musi to oglądać :O Jego "mina" świadczy o tym że też by chciał A "DZIĘKI" tobie...ni hooja :P DEFEKTOR brzmi lepiej ;)

podobno sa po kastracji mniej agresywne , moze inne ale nie moj :O ale ma chwile doboci dla swojej pani , i przyjdzie . i pomruczy ;)