Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszustka na maxa

Okłamałam go.....

Polecane posty

Gość oszustka na maxa

Od jakiegos czasu rozmawiam z 28 letnim facetem przez gg....ja mam 24 lata. Oboje widzielismy swoje fotki. On mnie namawił na spotkanie ale ja ciągle mówiłam ze nie jestem gotowa......nie spotkałam sie z nim bo sie bałam przez net ale równiez dlatego ze spotykałam sie z kims kto mnie dzis własnie zostawił...potraktował jak szmate i zostawił:( ja temy chłopakowi nie mówiłam ze sie z kims spotykam......ale tez nie dawałam jakiejs nadziei ze cos moze kiedys byc miedzy nami. Dzis mu powiedziałam bo go nie chciałam wiecej oszukiwac ....wiem ze sie obraził i teraz sie nie odzywa a ja nie wiem co robic, juz przepraszałam, tłumaczyłam ale chyba straciłam netowego kolege :(

Gość oszustka na maxa
:(

Gość to którego Ci żal
?bo się już pogubiłam...

Gość hemmmmmmm
a tak szczerze to bardziej zalezy Ci na tym "netowym" koledze czy chlopaku z reala z którym byłas??

Gość oszustka na maxa
nie wiem, z tamtym nie rozmawiałam duzo ani bardzo czesto ale widziałam ze sie mu spodobałam i chyba sobie robił jakies nadzieje a tu sie okazało ze jestem oszustka :( głupio mi z tym... z tamtym to juz koniec, związek był dla mnie męczarnią mimo ze go kochałam ale troche mi ulzyło.....nie bedzie juz upokorzen ani szantazu...tylko ze czuje sie jak szmata i dziwka :(

Gość oszustka na maxa
musiałam sie wyzalic :(

Gość to którego Ci żal
"tylko ze czuje sie jak szmata i dzi**a" rany dziewczyno, wyluzuj...skąd w ogóle takie zadnie o sobie masz?

Gość hemmmmmmm
ehhhh kurde przykro mi mocno przytulam tutaj zawsze sie mozesz wyzalic bedzie dobrze pamietaj co ma byc to bedzie zaufaj przeznaczeniu :*

Gość oszustka na maxa
no bo tak mnie potraktował a własciwie cały czas tak mnie traktował mój były facet , a teraz mimo ze znosiłam to wszystko zostawił mnie...pewnie dla innej..... czuje ból ale tez ulge...nie chce byc z kims takim a tamtego mi szkoda i mam wyrzuty sumienia ze nie powiedziałam mu wczesniej...

Gość a bos durna
baba :D bez urazy ale takim sposobem to kazdego faceta stracisz :) czasem nie warto byc szczera do bolu :)

Gość hemmmmmmm
co sie stało sie juz nie odstanie.. ja np nigdy nie angazowałam sie w zwiazki z neta i nawet fotek nie wysylalam bo nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie no ale jesli czujesz ze to ktos warty uwagi to powalcz troszke nie płakuniaj tylko postaraj sie naprawic wszystko moze jeszcze nie wszystko stracone :)) trzymam kciuki