Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emphetepe

która byście wybrały ? - ranking

Polecane posty

Gość emphetepe
Gość BIBA911
Mało poważna jesteś!Co to komisja Sledcza?! na co cię stać i co ci pasuje to sobie kupisz!TYLE MAM DO POWIEDZENIA!

Gość emphetepe
nie rzucaj sie tak kobieto! okres masz ? nie biore slubu i nie wybieram sobie sukienki. jestem ciekawa porpostu , które sie forumowiczkom podobają. jak nie masz nic do powiedzenia na jakis temat to nie komentuj. idź sobie zaparz melisy a nie szczekasz tutaj

Skoro autorka prosiła o wybranie tych, które nam się najbardziej podobają, to prosze bardzo ;) I nie widze powodu, by ją atakować, bo nie ma powodu. Co do sukienek, to najbardziej w moim stylu jest 7, jednak 4 też bardzo mi się spodobała.

Gość mahatma gandhi
A dllaczego wszystkie są tej samej firmy? Śmierdzi reklamą... A jeśli to nie reklama, to podziwiam Cię, że nie biorąc ślubu chce Ci się bawić w takie rzeczy. A odpowiadając na pytanie - niezłe te kiece (w większości - nie chciało mi się wchodzić we wszystjie linki), a modelce można pozazdrościć talii...

Gość emphetepe
hehe..to nie ejste rekalma..jakas dziewczyna tez z tej stronki wybierała...i mi sie spodobały...jakbym cchiałą wybierac z roznych stron to bym miała nie 16,. na liscie tylko z 60 ;) a do tego niewiele jest takich stron gdzie sa piekne a zarazem proste i delikatne suknie

Gość widze
zakompleksiona pannice w postaci emphetepe ktora sie uwaza za FIGO FAGO

no wlasnie sukienki sie nie wybiera na zdjeciach tylko w salonie i musi do osoby pasowac ja mialam inna koncepcje a wybralam zupelnie co innego to jest gora mojej sukienki dolu nie ma niestety:((bo to nowa kolekcja i nie ma jeszcze zdjec na necie:(( http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8513cee144d27036.html takze najlepiej w salonach pochodzic a nie na necie szukac bo co z tego ze sukienka na modelce ladnie wyglada a jak sie ja ubierze traci caly urok a za to inne sa super pasuja do konkretnego typu urody i figury

Gość emphetepe
ale ja powtarzam ze nie szukam sukienki na własny slub bo do niego jeszcze daleko.. co do zakompleksienia- to tylko głupie babska, które nie wiedza co zrobic rzucaja sie na forum probując narzucic swoje włąsne zdanie- co mozna a czego nie mozna. a ja nie ukrywam , ze strasznie mnie to irytuje. Bo to forum jest stworzone po to by rozmawiac, pytac, radzic..a nie krytykowac wszysko. jesli sie babie nie podoba temat to mogła wyjsc..a nawet nie wchodzic bo po tytule widac ze to cos co jej nie interesuje..ale pcha sie na chama...i ma wyrzuty...

Gość dddddddddddddddddd
1,3,5,7,14

Gość zdecydowanie 18 albo 10

1,8 albo 10-reszta mi się nie podoba, ale te 3 są boskie