Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Village

Poszukuję kulturalnego sposobu.....

Polecane posty

Gość Village

Poszukuję kulturalnego sposobu raczej bez użycia wulgaryzmów aby kogoś ośmieszyć lub w inteligętny sposób obrazić . Ostatnio sama tego doświadczyłam i muszę przyznać że pierwszy raz jak to się mówi "ser mi z dziobka wyleciał" poprostu niewiedziałam co odpowiedzieć . Mówiąc krótko potrzebuję paru tekstów skierowanych do M lub K . Teksty muszą być dobitne celne a zarazem ośmieszające. Czekam na waszą wenę twórczą.

Gość Emilka z parteru
Określenie..." jesteś niepełnosprawny-a intelektualnie " Jest dość dobitne i wyzwala określoną reakcję .

Gość ponad to...
po co? tyle wokolo jest chamstwa i bezintreresownej podlosci a Ty jeszcze chcesz generowac nowe przejawy chamstwa? po co?

Gość Pan prezydęt
Spieprzaj dziadu!

Gość Romuś Giertych
nic mi do głowy nie przychodzi

\"inteligętna\" osoba nie potrzebuje przygotowywac sobie riposty, po prostu ja ma w chwili, gdy jest potrzebna

Gość lucy_love
po prostu oprócz inteligencji konieczna jest też znajomość ortografii

Gość może to---------do M
Ty niedysponowany kodżanie, cuchnący kujonie wykorzystany przez czarnego szamana. Twoja fizjonomia jest rzadka jak stolec, co więcej jesteś fallusem z Albanii, a fallus twojego ojca uległ złamaniu podczas gdy kopulował z twoją matką. Tak czy inaczej, stwierdzam, iż jesteś jak katolicki, sponiewierany przez hordę genetycznie zmutowanych murzynów chorych na bydlęce zwyrodnienie mózgu zmaz nocny. Niech ci kał da popalić, ty bezpański pedofilu. Koprofil by cię nawet nie chciał, co więcej jesteś anusem, a fallus twojego ojca uległ złamaniu podczas gdy kopulował z twoją matką. Nie będę z tobą gadał, bo jesteś tak prosty jak kierunkowskazy do kosy, jesteś pozerem w różowym uniformie, a twoja matka to analfabetka. Ty wyalienowany pęsetą przez czeczeńskich partyzantów, niegodziwy ekskremencie w różowym mundurze. Ty obrośnięty, nieokiełznany miękki stolcu co konsumuje odchody zdechłych zwierząt. Indoktrynowy kanibalu w różowym umundurowaniu, wykwaterowywuj stąd zrobić sobie lewatywę. Ty nikczemny, obrośnięty grzybem z pochwy murzynki onanisto.

Gość może to---------do K
Zestawiając wszystkie fakty, muszę orzec, iż wyglądasz mi na niewykształconą, wyrodną waginę. Ty majestatyczna wagino, parszywa ladacznico drylowana w odbyt. Heh, jestem zmuszony stwierdzić, iż wyglądasz mi na niewykształconą, cuchnącą analfabetkę z nasieniowodu. Ty martwa blerwo, surrealistyczna obstrukcjo nieoświecona przez czeczeńskich partyzantów. Jakby nie było, muszę rzec, iż wyglądasz mi na niedysponowaną, obrośniętą grzybem z pochwy murzynki obstrukcję. Konkludując, jestem zmuszony rzec, iż wyglądasz mi na merdaną przez czarnego szamana, amoralną kolubrynę co konsumuje odchody kota. Bilansując, muszę oznajmić, iż wyglądasz mi na zadufaną, nikczemną pokarkę co konsumuje ekskrementy. Jesteś amoralną analfabetką, doszły mnie słuchy, iż pracujesz na pełnym etacie jako osobista ladacznica Maćka z Klanu. Ty zadufana kocia odbytnico z Gałkowa Wielkiego. Ogólnie rzecz biorąc, muszę orzec, iż wyglądasz jak formalnie martwa, poharatana przez czarnego szamana pokraka. !!! 🖐️ :D

Gość Krasnal 123
Dobry temat... Gdy ktoś ci powie np : dostaniesz w mordę lub coś w tym stylu .. Ty odpowiadasz " uderzysz mnie ty albo twój Alfons" dajesz wtedy osobie do zrozumienia że jest zwykłą ku... ą

Gość Krasnal 123
Dobry temat... Gdy ktoś ci powie np : dostaniesz w mordę lub coś w tym stylu .. Ty odpowiadasz " uderzysz mnie ty albo twój Alfons" dajesz wtedy osobie do zrozumienia że jest zwykłą ku... ą

Gość to jest dobre
"po co? tyle wokolo jest chamstwa i bezintreresownej podlosci a Ty jeszcze chcesz generowac nowe przejawy chamstwa? po co?" Soory a co to jest bezinteresowna podłość ?

Gość do to jest dobre
bezinteresowna podlosc to jest naswinienie komus z czystej zawisci tylko dlatego ze sie ma taka mozliwosc

Gość TO JEST DOBRE
"bezinteresowna podlosc to jest naswinienie komus z czystej zawisci tylko dlatego ze sie ma taka mozliwosc " BREDZISZ BREDZISZ BREDZISZ ..... Gdybyś pracowała tak jak ja z "ludzmi" ze ŚWINIAMI W LUDZKIEJ SKÓRZE k tórzy jak jeden są z Kieleckiego to przekonałabyś się co to za SWOŁOCZ . Iwierz mi nie jest to zawiść tylko zwykłe CHAMSTWO KOŁTUŃSTWO I MAŁOMIASTECZKOWOŚĆ . Pozdrawiam i życzę wielu kontaktów z takimi parchami kieleckimi.

Gość niewyszukane jakieś
te teksty. Jak chcecie jakieś sensowne, to musicie mi zapłacić. Niestety. Darmo czasu marnować nie będę na jakieś niedouczone prostactwo.

Gość o Brańskiemu zatkało
kakało. Phhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Palant z sieci.

Gość zdecccydowanie
TO JEST DOBRE-->> rozumiem, ze ty jestes z tych lepszych, i jak ktos jest z Kieleckiego, to juz jest ten niedobry?? A skad ty jestes, kozaku??

Gość jakaviiiii
ooooooo popieram pracowalam kiedys z takim z KIELC co to byl za dupek!!!! co za kutas nieumyty!!!! parszywa swinia podla!!! ojjjj nozz mi sie w kieszeni otwiera jak se przypomne

Gość To jest dobre
Do "zdecccydowanie " TO JEST DOBRE-->> rozumiem, ze ty jestes z tych lepszych, i jak ktos jest z Kieleckiego, to juz jest ten niedobry?? A skad ty jestes, kozaku?? Tak JA jestem lepszy !!! Pewnie TY jesteś z tego regionu naszego pięknego kraju gdzie psy dupami szczekają czyli z Kieleckiego . Po tonie twojej wypowiedzi ( określenie kozak) mam prawo przypuszczać że jesteś tak samo obciążona dziedzicznie jak reszta tej chołoty i boli cię to że ktoś może być lepszy od CIEBIE . DZIĘKI ŻE PRZYNAJMNIEJ MAM JEDNEGO SOJUSZNIKA W OSOBIE JAKAVIIIII

Gość pisze się hołota
pisze się "hołota" kielecka niemoto

Gość pipiripipi
no ale powiedz mniej wiecej jak ktos cie obrazil, w jakiej sprawie

Gość TO JEST DOBRE
" Pisze się hołota pisze się "hołota" kielecka niemoto " No i proszę mamy parcha na forum .... Nie będę się tłumaczył z ortografii fakt jak piszę robię byki ale TY PIZGNIĘTY JEŁOPIE NAUCZ SIĘ CZYTAĆ .... Czy JA jestem z KIELC ? Przeczytaj jeszcze raz moje wypowiedzi .(Minimum zrozumienia tego co się czyta byłoby niezmiernie wskazane i ultrapostępowe panie MIODEK )

Gość TO JEST DOBRE
Prawdziwego profesora Miodka przepraszam ....

Gość pisze się hołota
Kielecka niemoto. Dostosowuję treść postu do poziomu i stylu wypowiedzi topiku. Ponieważ masz problemy z percepcją, impotencie intelektualny, wytłumaczę. Przez cały wątek, niczym smród po gaciach, ciągnie się debata na temat specyfiki umysłowości mieszkańców jednego z polskich miast. Kielc właśnie. A ponieważ piszesz jak ostatnia potłuczona, bezmózga małpa, której udostępniono komputer, ale którą zapomniano wyedukować, świetnie pasujesz do wzorca owego mieszkańca. Stąd "kielecka niemota". PS. Jeśli jeszcze kiedyś będziesz miała problemy ze zrozumieniem jakiejś wypowiedzi, wal śmiało, w wolnym czasie chętnie pomogę aczkolwiek postaraj się być nieco grzeczniejsza gdyż znów wyszlaś na idiotkę.

Gość zdecccydowanie
TO JEST DOBRE-> napisz mi jeszcze tylko skad ty jestes. a odpowiem konkretnie.

Gość zdecccydowanie
widzę, że cie wena opusciła. to pozwole sobie na riposte. Nie jestem z Kielc, tylko z Warszawy. Nie jestem "spadochronem", tylko urodziłem się tu, podobnie jak moi dziadkowie i rodzice. Pracowałem z różnymi ludźmi, z całej Polski. I nie tylko w Polsce. I wierz mi, że to wcale nie Scyzoryki są najgorsi. Pożyjesz to zobaczysz... A ze Scyzorykowa mam kilku koleżków, z wojska, z pracy... Moje Kochanie też stamtąd pochodzi. I nie dam złego słowa na nich powiedzieć! Może i są trochę małomiasteczkowi, może nie są tak wyrobieni jak ludzie z innych miast... Ale to nie znaczy, że są gorsi!! Zapamiętaj to sobie, kmiocie, zanim zaczniesz obrażać!! Podejrzewam, że nie masz nic do murzynów, żóltków, pastowańców i innej swołoczy, tylko Kielce ci przeszkadzają. A jak jesteś taki kozak (to jest określenie z Warszawy, tłuczku kartoflany), to powiedz im to w twarz, że są świnie, szmaty i inne, a nie na forum się wyzwierzęcasz:P:P:P

Gość LajzaMineli
no i kulturnie jak zwykle.... nie jestem zwolenniczką poniżania kogokolwiek ale kiedyś prostacka współpracownica której zabrakło argumentów powiedziała" pocałuj mnie w d..." Koniec cytatu. Odczekałam gdy w biurze zebrało się kilka osób i głośno oświadczyłam że miałam od tej osoby propozycję intymnych pieszczot - wszyscy nadstawili uszu a ja kontynuowałam - że miałam tą panią pocałować w... ale nie skorzystałam, choćby z powodu że siedziała na wyżej wymienionej... Wszyscy ryczeli ze śmiechu a winowajczyni wybiegła ze wstydem. Potem uważała na ozór. Miałam na nią sposób - używając bardzo wyszukany\ch określeń (np. archaiczne itp.) nie była pewna czy to kpiny czy serio ,

Gość zdecccydowanie
Lajza hahahahahahahahaha...... no to ja troszke zgasilas:D

Gość TO JEST DOBRE
Do "pisze się hołota" Po pierwsze po jakiego grzyba wcinasz się w temat gdy cię nie interesuje? Ciągnąc dalej jestem wyedukowany na poziomie Technikum a nie tak jak TY szkoły specjalnej i to w dodatku ukończonej eksternistycznie.Ciebie kapsztylu to pewnie dopiero co wypuścili z ośrodka dla debili z wodogłowiem. Ps:I odpisz w którym miejscu WYSZŁEM na idiotę . Każdy ma jakieś swoje sympatie i antypatie więc to uszanuj i zastanów się jeśli znów coś spłodzisz w tych twoich aż 2 zwojach mózgowych .🖐️