Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiunka

Co jest ze Mną?

Polecane posty

Gość Kasiunka

30 wrzesnia skonczyl mi sie @ trwal zaledwie 3 dni 4 lekkie plamienia, dzis jest wiec 8dc a mnie od wczoraj strasznie boli lewy jajnik:( przestraszylam sie tym bardzo bo wydaje mi sie ze nie moze to byc owulacja bo byloby to za wczesnie. moze ktoras z Was tak miala? prosze poradzcie cos ! czy to cos zlego sie z e mna dzieje?

Gość Kasiunka
prosze niech mi ktos cos poradzi:O

Gość Kasiunka
Widze ze sie nie doczekam:(

Gość tak niestety to się wlecze
okres lada chwila

Gość Kasiunka
raczej zawsze mam skape @ (ostatnio) historia dluga szkoda opowiadac! ale czemu mnie ten jajnik tak boli! wczoraj mialam ogromna ochote na sex czy to mozliwe ze tak wczesnie do owulacji by doszlo a moze to sa objawy przed owulacja a moze ja jej wogle nie mam ? niewiem juz co mam o tym myslec.dodam ze zadnego sluzu nie zauwazylam u siebie (czyt.plodnego)

Gość uczycielka
hej mozliwe ze masz wczesniej niz zwykle owolacje, to sie zdarza .. zmierz sobie rano temperature ciała jesli jest podwyzszona ok 37 (chodz jest to sprawa indywidua;lna) to prawdopodobnie do owolacji juz doszło .. a przy okazji podobno nie musi wystapic typowy sluz płodny azeby nastapila owolacja.....

Mi się nigdy nie przydarzyło ale wim, że moje koleżanki miewały okropne problemy z jajnikami, jakieś zapalenia czy coś w tym stylu. Myślę, że trzeba się udać do lekarza, nie ma co tego lekceważyć.

miałam identycznie - torbiel - po prostu w poprzednim cyklu nie pękł pęcherzyk sugeruję wizytę u gina i usg