Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KROCHAMLIKAA

Co sadzicie o kosmetykach kolorowych fimy Zepter?

Polecane posty

Gość KROCHAMLIKAA

Co sadzicie o kosmetykach kolorowych fimy Zepter? Zalezy mi zwlaszcza na opinii o podkladach i pudrach.Jeszcze milo by bylo dostac informacje w jakich cenach sa dostepne i gdzie moge je kupic. Moja przyjaciolka miala probke podkladu wlasnie i byla zachwycona, czekam na Wasze opinie

Gość MorduCJa
Ja moge sie wypowiedziec wlasnie na temat podkladu. Jesli lubisz delikatne, wygladzajace fluidy, to jest on dla Ciebie w sam raz. Jego jakos, to jakosc fluidow z najwyzszejpolki, a cena duzo nizsza. Ja kupowalam podklad za ok 80 zł, ale teraz chyba jest jakas promocja. Kosmetyki mozesz kupic w e-sklepie http://www.zepter.com/eshop/?c=f&f=start.page

Gość ordynarka
Ja mam lakier tej firmy. W tym przypadku marka= jakosc. Trzyma sie dlugo, latwo aplikuje, i nie wysycha w opakowaniu wiec mozna go uzywac baaardzo dlugo

Gość hejaheja
Ja mam pdokład- jest super, nie ma efektu maski, ktorego nie znosze. Warto zainwestowac, bo jest wydajny

Gość ja mam róż
dostałam od cioci bo ona jest konsultantka, według mnie bezkonkurencyjny- nie robi plam i trzyma sie bardzo dlugo na twarzy

Gość agatka456
Ja mam fluid, jest mega. Nawilza a mam sucha skore

Gość klaraweritas
ja natomiast zakochana jestem w lakierach do paznokci.musze przyznac ze wytrzymują szorowanie wanny,mycia tysiaca talerzy,drapania po lecach ;-) lakier jest boski i dodatkowo chroni moje paznokcie.

Gość lolinkaqwe
a gdzie Wy kupujecie te kosmetyki??

Gość CARDINAL
Mozesz kupic w e-sklepie Zeptera (na ich stronie jest odnosnik). Ja mam podklad, moja przyjaciolka skads dostala, sprobowalam i to najlepszy podklad jaki dotad mialam:)

Gość szarabaraki
ja mam Błyszczyk Hot Cappuccino sliczny kolorek, dlugo sie trzyma

Gość olabogaola
to Zepter robi kosmetyki??? wow to chyba cos nowego

Gość toLATEto
Nic nowego, robi juz od dawna do tego wysokiej jakosci. Ja mam podklad z tej firmy i powiem, ze jest wiele wiecej wart niz kosztuje, to naprawde kosmetyk z najwyzszej polki

Gość myMYSELFI
Zepter juz dawno robi kosmetyki. Ja mam cale mnostwo kremow od nich, a z kolorowych kosmetykow mialam pomadke, bardzo dobry zakup, nawilzala i nie rolowala sie na ustach

Gość Desperatka66
Uwielbiam puder swisso logical Zeptera, naprawde skuteczny, skora wyglada po nim jedwabiscie i miekko

Gość blondi bondi
Ja miałam ostatnio róż glamour Zeptera kolor sunset gold. Piekny odcien i naprawde trwaly

Gość megaShenmei
Ja mam podklad. Wlasciwie najlepszy jaki dotad mialam. Aktualnie zuzywam juz 3 opakowanie. Polecam

Gość amelia00
A te kosmetyki mozna kupic gdzies jeszcze oprocz strony internetowej?

Gość blondi bondi
Mozesz zadzwonic jeszcze na infolinie 0 800 100 433, ja wole zamawiac właśnie telefonicznie

Gość osiołkacz
Moja ma różne cienie Zeptera i czasem jej je podkradam. Bardzo trwałe i ładne kolorki

Gość osiołkacz
*mama

Gość marakanka
Powiem szczerze ze nie probowalam, zawsze sie wahałam, bo wiadomo z czym Zepter sie kojarzył, z garnkami... ale czytajac Wasze opinie,musze wypróbowac.

Gość ewfefef
heheheh beka :) od razu widać że tę dyskusję prowadzi sama ze sobą jedna osoba :) każdy post od początku isany taką samą składnią, rozpoczęty od : "ja.."

Gość harmony234
kolasek masz wyzej, mozna kupic je zamawiajac na stronie lub telefonicznie

Gość Zachwycona
A jak ja sie wypowiedziałam o rewelacyjnych maseczkach SPA to mnie zawrzeszczano na kafeterii. ;)

Ja dostałam kilka dni temu na urodziny szminkę. Jest super. Mam zwykle przesuszone usta a ona świetnie dodatkowo nawilża.

Gość waniliowelove9
Dostałam ostatnio kilka kosmetyków z tej firmy i jak najbardziej polecam. Są drogie, ale wiadomo dlaczego - jakość jest ekstra. Jak mi się skończą to sama sobie pokupuję jeszcze jakieś inne :3

Gość marciasza
@waniliowelove9 a jakich ich kosmetyków konkretnie używasz?

Gość Alicjawkrainieczarow5
@waliniowelove9 Czyli jednym słowem warto? Nie miałaś nigdy żadnych podrażnień albo alergii po nich ? Sama już nie wiem co kupować żeby moja twarz nie pulsowała na różowo po zmywaniu.

Gość waniliowelove9
@alicjawkrainieczarow5 nie miałam po nich żadnych skutków ubocznych, skóra nie była podrażniona :) a u mnie z tym jest spory problem :/ często wyskakują mi jakieś placki...