Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość getry

getry

Polecane posty

Gość getry

dziewuchy, pomóżcie! kupiłam sobie kiedyś getry (chyba tak się to nazywa - takie jakby skarpetki bez stopy :P) i nie mam pomysłu do czego je nosić. macie jakieś pomysły, co do nich zakładać? jak wy je nosicie?

Gość szczebiocząca wrona
po co kupowałaś jak nie wiesz jak to nosić?

Gość Tajla19
Chodzi ci o legginsy??

chodzi o ocieplacze na nogi/kostki Nosic mozna jak wyzej podano do prawie wszystkiego, do bardzo obcislych jeansow, do getrow a co za tym idzie do spodniczek czy tez szortow. wyglada to bardzo fajnie i funky !!!

Gość amidaala
o wlasnie moze byc bedziecie wiedziec szukam czegos co wyglada jak podkolanowki z welna albo bawelna w skladzie ale zeby bylo bez stopek jak cos takiego sie nazywa i gdzie mozna dostac?:)

mi podobają się grube wełniane do szpilek i wąskich dżinsów:) sama ich nie założę bo strasznie skracają nogę niestety:( ale u innych mi się podoba:)

Gość getry
o tak, tak, tak! właśnie o takie ocieplacze mi chodziło :) nie wiedziałam jak to nazwać, bo na opakowaniu pisało, że to getry, a getry kojarzą mi się z inną częścią garderoby ;) dzięki wam za pomoc, strasznieście mi pomogły :D (ja mogę sobie pozwolić na takie coś, bo jestem bardzo wysoka, więc może mnie skracać ;))