Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Johnny83

Do Kobiet Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość Johnny83

Cześć. Mam pytanie do kobiet i proszę Was o dpowiedź co o tym myślicie. Co 2-3 tygodnie usuwam sobie wszystkie włosy łonowe (ze wzgórka łonowego, z penisa i moszny) kremem do depilacji. Po prostu usuwam je jak mają już ok 6mm -10 mm (robiłbym to nawet co parę dni gdyby nie było to tak czasochłonne i nie powodowało podrażnień, gdyż krem takowe powoduje u mnie na około dobę) , ponieważ moje ogolone miejsce intymne najbardziej mi się podoba, poza tym lepiej się wtedy czuję i jest to bardziej higieniczne. Mojej Ukochanej się podoba, choć najbardziej jak już włoski osiągają kilka milimetrów długości (ok 1cm). A jak Wam się podoba ogolony całkiem u faceta wzgórek łonowy, penis i moszna no i lekko owłosione te miejca gdy już włoski zaczynają odrastać (ale jak już pisałem na początku usuwam je jak już osiągną ok 6-9 mm bo zaczynaja mi się juz to nie podobać). Proszę napiszczie jakie są wasze preferencje w tym względzie i jak Wy pielęgnujecie Wasze owłosienie łonowe (tzn. czy golicie włoski a jeśli tak to czy całkiem czy zostawiacie paseczek lub trójkącik nad muszelką, jeśli zostawiacie trochę włosków to czy je przycinacie trochę czy zostawiacie takie długie?) Proszę napiszczie także czym usuwacie włoski łonowe (tzn. czy maszynką ręczną, czy np. kremem do depilacji czy też jeszcze inaczej. Jeśli chodzi o mnie to u kobiet najbardziej podobają mi się całkowicie ogolone muszelki i te ogolone z cienkim paseczkiem nad muszelką. Pozdrawiam i proszę o wypowiedzi.

Gość dr ilonka
to wcale nie jest higiniczne... włosy nie sa po to zeby cos psuc wrecz przeciwnie one chronia organizm .... niehigieniczne byloby gdybys sie nie myl.... golenie powoduje podraznienia dzieki ktorym mozna nabawic sie grzybicy, bakterii itp...

Gość Johnny83
Dzięki za wypowiedź. Bardzo proszę o odpowiedź na moje pytanie inne kobiety.

Gość Johnny83
Obciągam z połykiem.

sadzisz ze ktos inteligetny zakladal by 15 topikow na ten sam temat do tego glupi temat rozpisujac sie na temat swoich wlosow łonowych i ich dlugosci i tego co mam w gacia to prosze cie:o

Gość do...Gargamel XX
Znowu chcesz się zbłaźnić !!! Ostatnio robisz to doskonale !!! A potem prosisz na śmietniku o usunięcie swoich postów :p:p:p

Gość do...Gargamel XX
Tylko na tyle Cię stać !!!

Gość do...Gargamel XX
Dzisiaj obciągne staremu z połykiem. A jak mi się to spodoba, to jeszcze obciągnę dziadkowi i pradziadkowi.

Ja usuwam włosy łonowe dopiero wtedy jak są takie długie że się o nie potykam

Gość do...Gargamel XX
Ten wpis to podszyw 16:48.Nie należę do osób wulgarnych.Spadam stąd...

Gość Johnny83
Odświeżam temat i proszę o odpowiedzi kobiety na postawione przeze mnie pytania na początku mojego tematu.