Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do smarowania

jaka kupujecie margaryne do smarowania pieczywa ?

Polecane posty

Gość do smarowania

jest tego w cholere

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kiedyś tam
nie smaruję pieczywa.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja uzywam manuela

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość przygoda_
ja jem masło, dobre i naturalne. Zdrowsze mogą byc od niego margaryny typu Benecol, reszta to shit i chemia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bziczek
mąż kupuje florę ja ramę a ostatnio po prostu masło (ewentualnie np. zambrowskie, mix z olejami roslinnymi).

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pysznosci
margaryny to trucizna - maja sklad chemiczny i stopien przyswajalnosci przez organizm podobny do plastiku :P do smarowania pieczywa uzywam z reguly musztardy, czasem keczupu lub majonezu, serka kremowego, czasem masla (rzadko, bo to juz dietetyczny luksusik ;), ale przynajmniej naturalne). no i patrze, zeby sklad tego cosia byl naturalny, bo po co dolewac oliwy do ognia - tyle cholerstwa musimy jesc, bo nie mamy na to wplywu, wiec jak mamy - lepiej sie zastanowic ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×