Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki płyn

JAKI płyn do płukania polecacie by ubrania długo pachniały

Polecane posty

Gość jaki płyn

i jaki proszek? uzywam persila i silana, ale pwoiem wam ze szybko ten zapach wietrzeje.. czego uzywacie by długo ładnie ubrania pachniały? prosze o rady

Gość jaki płyn
dzięki - a ile lać płynu do pralki? moze nieco wiecej niz zalecane? podobnie z proszkiem? zawsze wlewam tyle aż do kreseczki "max" i i tak szybko wietrzeje...s zczerze to od razu jak wyschną to prawie wcale nie pachną a chciąlabym by pachniały proszekiem i swieżością

Gość aannggeellaa
Taki persil, ariel czy lenor, obojętne co ale wyprodukowane w Niemczech pachnie o wiele dłużej i intensywniej niż polskie

Gość polskie sa oszukane
:O a gdzie dostać taki niemiecki?

Gość albo na jakiejs gieldzie

Gość tak mi na imię
leć do biedronki ,ariel+lenor za 29.9

dobra niemieckie lepsze ale gdzie je kupić i ile kosztują? na giełdzie ok ale na każdej, gdzies w Warszawie kupuja na Olimpii ale czy w sobote albo niedziele mozna tam kupic czy może w tygodniu? a moze oplaca sie pojechac do Niemiec i kupic zapas dla calej rodziny? tylko samochodem to okolo 250 zl wyjdzie sam dojazd(pisze o moim samochodzie na gaz) to ile musiąłabym kupic żeby sie oplacalo chyba z tonę;) jeśli wiecie podpowiedzcie gdzie w Warszawie kupic niemieckie proszki bardzo dziękuję z gory.

Gość Mela24
Zależy gdzie mieszkasz...u mnie w mieście jest mnóstwo niemieckich w sklepach. Proszków, płynów do prania, do płukania, do naczyń, a nawet pasty do zębów, słodycze, kawy. Są w sklepach i na targu. Widziałam też te produkty na allegro, ale dochodzą koszty wysyłki.

Gość tak mi na imię
na allegro mozna zakupić proszki prosto z niemiec

Gość 1111111111111
niebieski Lenor

Gość Smutniaste
Niebieski Leonor zostawia zapach na dlugo, nie musi byc z Niemiec :P Chociaz sprobuj

Gość tralalinkaaaa
Za Łodzią w Rzgowie jest takie centrum które nazywa się PTAK tam znajdziesz proszki płyny pasty słodycze itp itd z Niemiec, a z Wawy masz o wiele bliżej niż do Niemiec:)

no tak na allegro,ale ja już raz kupiłam i okazało sie że oszustwo wielkie-podróba. teraz chcialabym obejrzec zanim kupie i sprawdzić wszystko. wiem że tak mozna sobie pisac,ale możejest ktos kto zaopatruje się w chemie z niemiec w Warszawie i mogłby podpowiedzieć. co gdzie i za ile. w dobrej sytuacji są mieszkańcy zachodniej Polski bo maja bliżej a co mamy my powiedziec.tez chcemy dobre produkty.

Gość jaki płyn
ok, chetnie wypróbuję ten niebieski lenor - spring. Bo serio silan w tej samej cenie, a chyba gorszy:O

tak mi na imię---dzięki za linki ja już widziałam te aukcje ale teraz boje sie kupic bo jak pisalam kupilam proszek i okazalo sie że na polskim opakowaniu mial ponaklejane ulotki niemieckie i to mial byc proszek rposto z Niemiec. szkoda pieniedzy i nerwow,że zrobili z czlowieka idiotę. pewnie sa uczciwy sprzedawcy ale ja teraz dmucham na zimne i wole pomacać najpierw i sprawdzic czy chociaz opakowanie oryginalne bo w srodku wniewiadomo i tak co będzie

Gość czyli LENOR jest najlepszy
i najbardziej trwały?

Gość tralalinka
Głowonóg nie ma za co:) Swoją drogą uwielbiam, gdy jak wyjmuje sie ubrania z szafy pachną długo świeżością:) W tamtym roku moja mama używała fioletowego lenora i w te wakacje wyjęłam z dna szafy spodnie, których nie nosiłam przez rok, a one nadal pachniały!!! Niedawno znów mama kupiła fioletowego lenora, ale zapach jakoś się zmienił...i to już nie to samo:(

Gość kotkaa2
przede wszystkim zagraniczny, nie nawidze polskich środków do prania i płukania prania do bani są wszystkie, niby Lenor, niby persil ale wszytko jest jakościowo 100 razy gorsze

Gość najlepszy proszek
to vizir. Dla mnie bezkonkurencyjny. CHodzi mi głównie o skuteczność. Miałam różne bryzy itd, ale nie dopierały tak dobrze. Ewentualnie jeszcze persil może być. A z płynów, to rzeczywiście lenor, chociaż ja silan też dosyć lubię

Gość lenor zielony tez
jest dobry. ja generalnie duzo plynu dodaje to wowczas zapach jest dosc intensywny i dlugo trwaly

Gość dfswerft
Lenor niebieski lub bialy

Gość kalispera22
bardzo ładnie i długo pachnie żółty lenor a jeśli chodzi o proszek to ja osobiście nie wsypuje do dozownika tylko bezpośrednio na pranie.tylko trzeba uważać przy czarnych rzeczach zeby nie sypac za dużo bo może zostać biały nalot

Gość softlan bzik
racja, niemieckie kosmetyki są super, ja osobiscie polecam ariel i persil a płyn, rzeczywiscie z tutejszych dostepnych na rynku najtrwalszy i najładniejszy jest niebieski lenor, a ztych dostepnych na targach wlasnie gdzie sprowadzane sa kosmetyki z niemiec polecam w 100% niebieski SOFTLAN, mam bzika na punkcie pachnacych rzeczy i powiem wam ze ten nie dosyc ze jest super trwały to jeszcze zapach niesamowity. na etykiecie jest Kobieta trzymajaca dzieciątko na rekach. opakowanie chyba litrowe kosztuje ok 6zł. warto:) spróbujcie, a nie pożałujecie:)