Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

ktory z tych 2 telefonow wybrac ?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
z tych dwoch to juz predzej tego Sagema...

Gość tak mam na imię
zdecydowanie S E

czy ktos z Was ma ktorys z tych telefonow? dobre sa ? w plusie jest fajna promocja.oba telefony moge miec za zlotowke w mixie. ostatnio wogole nie interesowalam sie telefonami.nie wiem czy sa to jakies raczej gorsze, srednie lepsze.

Gość kasia dobra rada
moja kolezanka ma tego sony ericssona byłysmy nad morzem to robiła zdjecia i fajnie wychodziły:) ogolnie ona jest zadowolona:) ja bym wolała Se niz Sagema:)

oczywiscie ze sew200i...pracuje w plusie z tymi tel to troche sie znam...zreszta sam mam se i jestem baaardzo zadowolony ;]

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam SE i wg mnie to badziew ;) Ma bezsensu jakies bajery ktorych w ogole nie uzywam. A bateria - miala trzymac 2 tygodnie, a trzyma tydzien i to jak w ogole nie uzywam telefonu :P

widzimis22 piszesz ze pracujesz w plusie.Mam pytanie do Ciebie czy te telefony sa raczej juz \"niemodne\" czy sa nadal ok.

Gość rysia_pysia
Mam SE i jest w naprawie - praktycznie od kupienia były z nim problemy, więc generalnie nie polecam tej marki...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
telefon ma dobrze dzialac, a nie byc modny albo nie :D

Gość Oczywiscie ze sony
eriscon!! ty sie zastanawiasz?? chyba walne:D:D:D sagem411 ma marny wyświetlacz i aparat vga, i w ogóle do dupy, a SE to wyższy model:d robawiłas mnie:D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale ma lepsza baterie :P

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jakbym nie miala do wyboru nokii to z tych dwoch wzielabym sagema (choc tam ponoc lipnie sie smsy pisze :/ )

mnie osobiscie wizualnie bardziej podoba sie sagem (ten bialo-turkusowy) zreszta ten drugi pomaranczowy S E tez jest ciekawy oba takie kobiece. a co maja w srodku to juz nie wiem.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o tym SE to zawsze tak fajnie pisza, ze hajtop jest i w ogole kupe bajerow. Ale dla mnie bajery sa zbedne, telefon ma byc funkcjonalny i bateria dobra. Dlatego wzielabym Sagema - byle nie SE :D

Gość Zdecydowanie wybierz NOKIĘ

Gość bbbbbbbbbb
dla kazdego wazne jest co innego. Jedni chca miec bajery w telefonie dobry aparat kamerke super dzwonki a innym zalezy tylko na dzwonieniu. Ja wybrała bym SE. Sama mam SE on 3 lat i nigdy nienarzekałam nic sie złego z nim nie działo. Teraz chce wymienic na nowy i tez mysle o telefonie tej marki:) I chciałabym zeby telefon miał niektóre bajery:) Zdecydowanie wybrała bym SE

se ma najmocniejsza baterie jaka do tej pory ładuja do komorek...do tego ten se to tzw tel walkman czyli jest niezly do mp3 do tego ma slot na karte pamieci i do tego sluchawki w zestawie...ja go osobiscie bardzo polecam:)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ma najmocniejsza baterie na papierku :) Mam SE, wiec wiem ;) Trzyma mi maksymalnie 7 dni i to jak prawie w ogole go nie uzywam :P

matko...ludzi czego wy oczekujecie od baterii?! zeby 3mala wam miesiac przy uzywaniu tel robieniu zdjec itp...to poki co nie bateria jądrowa...troche wyrozumialosci...jesli bat trzyma tydzien przy normalnym uzytkowaniu to na prawde dobrze!!!

widzimis22 dzieki za odpowiedz, Wam wszystkim tez dziekuje.widze ze wiecej jest wypowiedzi za S E .

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Przy normalnym uzytkowaniu trzyma mniej. Ze nie wspomne o zdjeciach itp (tego w ogole nie uzywam)... Ja mowie o minimalnym uzytkowaniu = zero telefonow, ze dwa smsy, pare pikaczy. Wiem, ze to minimalne uzytkowanie jest... Przy uzytkowaniu normalnym (takim jak wszyscy maja na mysli) to ze 3 dni by trzymala :O

to sa 2 wyjscia....albo dostalas wadliwa baterie...albo (przy nowym tel) nie sformatowalas odpowiednio bateri...baterie li-poly maja najlepsza opinie na rynku..ale jak wiadomo od kazdej reguly sa wyjatki wiec moze po prostu mial/as pecha :/

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tak sie sklada, ze sformatowalam ;) Chociaz dowiedzialam sie, ze tych najnowoczesniejszych baterii nawet nie powinno sie formatowac :P A jesli dostalam wadliwa - to tez o czyms swiadczy, nie? Daja zepsute na wstepie telefony...

Gość nokiaaaaa
Widzialam reklame że w mixie jest też fajna nokia za zeta nie lepiej nokie?

nie wiem co wam sie podoba w mixie...to jest moim zdaniem oferta dla np rodzicow co chca kupic tel dziecku zeby nie przekroczylo abonamentu...w mixie sa duzo gorsze i drozsze tel i wogole oferty takie srednie :/

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak mix to juz lepiej w erze ;) (taktak fon, czy jak tam sie to zwie ;) ) I maja nokie (jakas 6070, czy cus;) albo 1600 za 1zl ;)

ja bym wziela sagema tego czarnego, jestem dosc wybredna jesli chodzi o o wyglad telefonu (ma byc ladny a nie funkcjonalny! :D)