Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamarraa

PAN MŁODY - tylko w białej koszuli??

Polecane posty

Gość tamarraa

Zastanawiamy sieczy koszula w kolorze ecru byłaby odpowiednia czy wywoła oburzenie, heh różnie to jest..

mnie bardzo podobaja sie koszule biale w delikatne cienkie paski np w kolorach szarych badz w delikatna mała krateczke ale nie wiem czy pasuja dla Pana Mlodego

Gość tamarraa
Ja mam suknię ecru perłową, moj M ma ciemny garnitur wpadający w brąz w świetle i ciemno brązowe buty - dlatego pytam. Słyszałam, niektórzy mówią, że pan młody tylko w bieli ale z drugiej strony panna mloda też niby sie przyjeła w bieli...

Gość tamarraa
No to super :) też chyba tak zrobimy :)

Gość tamarraa
Canberra tak poza tematem - jaką biżuterię wybrałaś, jaki kolor? Ja za złotem średnio przepadam, srebro nie wiem czy pasuje zdania są podzielone jak zauważyłam a z innej biżuterii boję sie wybierać, że źle dobiorę poprostu, nie ma się oka niestety więc delikatny wisiorek na łańcuszku jest dla mnie na razie jedynym wyjściem :(

Gość pizdolina
najfajniesze sa pomaranczowe

Gość paula01
tez miałam suknie ekri perłową, mąz miał garnitur szarawy - ale z takimi prazkami ekri, biała koszulą i ekri musznik to coś do kieszonki:) wyglądalismy ok. wydaje mi się ze biała koszula jest najbardziej elegancka

tamarraa - my wybraliśmy obrączki z białego złota (pierścionek zaręczynowy też miałam z białego z białym kamieniem) więc spokojnie dopasowałam srebrną biżuterię do tego (kolczyki + łańcuszek z przywieszką z białymi kamykami)

Gość kklasa
ja miałam sukienkę ecrue i maz koszule ecrue

Gość żarty sobie
biała do białej sukni, ecru do sukni ecru, jak jakies inne akcenty to można dobrać kolorem, ale musi być ze smakiem i ładnie

Gość żarty sobie
hm, ja mam biała suknię i musznik oraz kamizelke mojego lubego dobieramy w odcieniu srebra ew. coś w błękit. Wtedy ja coś z błekitem powinnam mieć (jakiś akcent w bukiecie, albo biżuterii), no, a jak srebrne to biżuteria srebrna. Musznik możesz pod kolor bukietu też, żeby był jakiś akcent wspólny.

u nas musznik był kilka tonów ciemniejszy niż koszula i lekko błyszczący więc się odcinał od koszuli