Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alallalaa

czy któras z was miala kiedykolwiek robioną minetę??

Polecane posty

Gość matiiee
czy przeczytałaś którykolwiek z moich postów?? czy znasz podstawy gramatyki języka polskiego?? umiesz wyciągać wnioski??

Gość matiiee
alallalaa-> czasem zdarza się przejęzyczenie;) nie przepadam, wolę jak się skupi na falbankach, ale on lubi też pieścić mój tyłeczek

Do matiie masz \"męski nick\" więc pewnie nie jestem pierwsza która się pomyliła a co do twoich postów to przeczytałam je ale ok moze nie do konca ;)

Gość matiiee
alallalaa-> przepraszam za te żarty, ale to troche było taj jakby ktoś mnie zapytał czy całowałam się kiedykolwiek, albo czy jestem dziewicą:) Chciałaś opowiedzieć o swoich przeżyciach, podziel się, też chętnie przypomnę sobie pierwsze doświadczenia

Gość alallalaa
ale ja jestem dziewicą :(

Gość betka30k
mineta analna?mój facio chciał- mi zrobic ale/jakos tak mi głupio było i nie dałam a fajne to jest?

matiie dla ciebie to oczywiste dla mnie w sumie tez :) ale mam kumpele których faceci nie koniecznie staraja sie o to by w ten sposób im dogodzic alalala ja chetnie tez poczytam o twoich doswiadczeniach wiec napisz

Gość matiiee
no widzisz a ja już dawno, dawno nie jestem;) Betka30k-> to trochę krępujące z początku jest, ale skoro zaraz po kąpieli to w sumie jestem czysta. On ma jazdę na anal, mnie to jakby nie kręci za bardzo, ale skoro dla niego to przyjemne to czemu nie. On za to robi rzeczy które mi się podobają, a nie wiem czy jemu tak bardzo jak mi;) Trzeba być otwartym na nowości, jeśli nie mam wyraźnych "anty". Jest sporo rzeczy na które się nie zgodzę i powiem nie, ale jeśli mi nie przeszkadza to sprawianie przyjemności jest bardzo przyjemne:)

Gość ciekwaska Anetka
a u jakiego specjalisty mozna to zrobic w Wa-wie ? I ile to kosztuje ?

Gość matiiee
wybacz ale jedyny specjalista z jakiego usług korzystam nie zostanie ci polecony;) mamy umowę na monopol;)

Gość matematyczka
tak, zdarzyło się a czemu pytasz??

Gość patelmisrz
:D:D:D co to za pytanie ,,,,, sio do przedszkola :p w sredniowieczu palili ????? powiadasz , no to przyznam ze bym takich kandydatek do spalenia mogl podac ze hoho :D

Gość a ja nigdy nie miałam i żyję
w ogóle nigdy nic nie miałam i żyję już prawie ćwierć wieku:)

Gość ale co to za życie
troche tracisz- życie ucieka, szkoda go tracić;)

Gość no nie wiem mi jest dobrze
i przynajmniej nie musze się przejmowac facetami. Zresztą nie chciałabym, żeby byle jaki frajer grzebał mi w majtkach, nawet osoby bardzo bliskiej bym sie wstydziła:O Pewnie kiedyś mi przejdzie, ale na razie nie mam ochoty.