Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklep z herbatą

Zdenerwowałam się... ochrzan od szefa

Polecane posty

Gość sklep z herbatą

Zarabiam bardzo dobrze, a mało pracuję, i dziś szef mi to powiedział... był uprzejmy, ale powstrzymywał się... głupio mi, że go zawiodłam. Od rana biorę się ostro do pracy, ale czy odbuduję jego zaufanie?

Gość odbudujesz jak zaczniesz ciezk
pracowac

Gość sklep z herbatą
Na pewno zacznę pracować... wstyd mi. To moja pierwsza praca a ja się obijam... On dał mi duży kredyt zaufania a ja go zawiodłam... tak się zdenerwowałam, że aż się trzęsę :(

Gość kuna ogrodowa
zrob laske to ci wybaczy :)))):)

Fajnie podchodzisz do tego problemu, tak rozsądnie :) Większość ludzi na Twoim miejscu byłaby oburzona- \"co on pie***?! przyczepił się do mnie i tyle!\" niezależnie od tego, jaka byłaby prawda... Możesz się wytłumaczyć, że ostatnio byłaś w gorszej formie itp., ale że zrobisz wszystko żeby poprawić wyniki i odbudować swój \"wizerunek\". No i po prostu daj z siebie wszystko :) Będzie dobrze. A czym się zajmujesz?

Gość kuna ogrodowa
no widzisz glupia zamiast rpacowac siedzisz na kafe i sie opieprzasz :o:o

Gość sklep z herbatą
Dzwonię do Niemiec i załatwiam transakcje, nasza firma handluje używanymi rusztowaniami... Mój szef chce załatwiać conajmniej jedną transakcję tygodniowo. Co prawda mam problemy zdrowotne, ale telefonowanie do Niemiec to żaden wysiłek, zobowiązałam się i nie powinnam się migać... No to się cieszę, że nie jestem beznadziejnym przypadkiem, bo trafia do mnie słuszna krytyka. Bez pracy nie ma kołaczy :)

Gość sklep z herbatą
No dziś już jest po pracy, to fakt. Ale rano mnie na kafe nie zobaczycie, bo będę ostro pracowała :):):)