Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Escadaaa

Dance, dance, dance..

Polecane posty

Chciałam zapytać ile średnio czasu potrzeba, aby nauczyć się tańczyć? I jaki to styl tańca VIDEOCLIP? Dziękuję i

hmmm...tańca nie można się nauczyć jako takiego....można nauczyć się kroków...a taniec trzeba czuć...trzeba słyszeć rytm i czuć muzykę...mieć jako takie \"plastyczne ciało\" czyli jak ktoś nie potrafi ruszać biodrami brzuchem choć minimalnie typu elektric boogalu to będzie ciężko ...nie wiem czy się da kogoś od zera nauczyć czuć muzykę słyszeć rytm a następnie tańczyć dobrze kroki ...nie mówię nie ale moim zdaniem to mało prawdopodobne...jeśli uważasz że dałabyś sobie rade z nauką tańca to spróbuj...i nie martw się swoją nieśmiałością ...ja zawsze na szkolnych dyskotekach podpierałam ściany bo się wstydziłam że ktoś będzie się śmiać że tańczę jak debil ...jak kiedyś odważyłam się zatańczyć i nawet nieźle się bawiłam to usłyszałam tekst \"tak się na dyskotece nie tańczy\" ...matko jak ja wtedy płakałam w domu...potem w którejś tam klasie gimnazjum poszłam na szkolne tańce...i zobaczyłam że nawet dziewczyna która prowadziła tańce(potem moja przyjaciółka) nie umie tak dobrze ruszać biodrami jak ja ...:D i rok później zaczęłam ćwiczyć taniec ...taniec brzucha już umiałam potem w 4 dnia nauczyłam się poppingu krumpingu i c walka i jakoś leci :D Teraz wiem że jestem dobra i nawet jak ktoś powie że nie to mam to w głębokim poszanowaniu :)

Gość dancowa ona
ciekawy temat, a może mi ktoś powie jak nauczyć się fajnie tańczyć, albo ma jakiś film z nauką tańca, mam na myśli tanie dyskotekowy, tak że by m.óc nauczyć się fajnie poruszać na dyskotece.

hmmm...fajnie poruszać się na dyskotece...wiesz ...pewnie jest jakiś taniec czysto dyskotekowy ale ja nie pamiętam jaki to taniec ...dużo jest stylów tanecznych...a na dyskotece możesz tańczyć wszystko...myśle że możesz pouczyć się dancehall albo stripperdance...to dużo ruszania tyłkiem więc na dyskotekę się nadaje ...a filmików instrukcyjnych poszukaj na youtube ... wpisz np. dancehall tutorial i będziesz mieć instrukcje ...

Gość tez bym byla zainteresowana

ja najczęściej jak jestem rozleniwiona to po prostu tańczę moją wersje tańca brzucha i dancehall strpipper dance :)