Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajajaj

Jak to sie robi?

Polecane posty

Gość ajajajaj

Chcę nagrać kilka filmów na płytkę tylko nie wiem jak. Mam nagrywarkę DVD,mam płytkę DVD i mam Nero,ale nie wiem jaką opcję mam wybrać w nero-podpowie ktoś?

wybierz na górze \"DVD\" => \"utwórz dysk z danymi\" => \"dodaj\" (zaznaczasz po kolei filmy)=> dajesz tytuł =>prędkośc zapisu => nagraj/zapisz na dysku tak mniej więcej:)

Gość hiacynta5
Ale jak to zaznacz filmy? To ile tego sie zmiesci nan jednej plycie DVD? Tez sie nie znam i tez mnie to interesuje.

Na płycie DVD zmieści się 4,37 GB. Masz tam pasek na dole, który Ci pokazuje w trakcie dodawania plików ile jeszcze miejsca masz wolnego.

bierzesz opcję \"dodaj\" (po prawej) i wyskakuje Ci takie okno, w którym szukasz danego filmu w folderze,w którym jest zapisany. Zaznaczasz go. Na dole masz dwie opcje: \"anuluj\" i \"wrzuc\"lub \"dodaj\", którą klikasz. (piszę z pamięci, nie mam w tym momencie zainstalowanego Nero) Automatycznie przeniesie Cię do głównego okna Nero, gdzie będzie dodany plik z filmem. Na dole masz taki pasek, który wskazuje ile miejsca wolnego zostało na płycie. Jeśli chcesz dodac jeszcze jeden film, to powtarzasz czynnosc. Myślę, że powino zmieścic się co najmniej 7 filmów średniej długości

Gość zmiesci sie
6 filmow o standardowej dlugosci ok 700MB;)

Gość ajajajaj
Nagrało się, dzięki Wam wielkie ;)