Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psssyttttttt

JAKIE PROBLEMY PO ODSTAWIENIU TABLETEK??????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość psssyttttttt

odstawilam jakies3 tygodnie temu teraz oczywiscie mam troche gorsza i bardziej tlusta cere,przez kilka dni bolaly mnie sutki,okres na bank nie przyjdzie w pore-to norma alenapiszcie jakie jeszze macie problemy.zauwazylam tez od jakiegos czasu czeste wzdecia-czy mozna to wiazac z odstawieniem pigulek????????czesto chce mi sie sikac czy to tez powiazane czy calkiem inne dolegliwosci?

Ja gdy odstawiłam tabletki nabawiłam się torbieli. Nie zbyt przyjemna sprawa. Więcej tego świństwa nie będę brać. Pozdrawiam.:)

Gość harahahaha
Bolaly Cie sutki? Ale juz nie bola? I 3 tygodnie temu odstawilas? Coz..spodziewaj se okresu niedlugo:)

Gość letni deszcz
ja od tabletek nabawiłam sie grzybicy i choroby naczyń ,ale to od brania a nie od odstawienie. wiecej tego swinstwa brac tez nie zamierzam. Mądra po szkodzie.Zę już nie wspomne o 2 razy zmniejszonym jajniku który nie produkuje odpowiedniej ilości hormonów.

Gość a ja mialam okres
jak w zegarku, po 28 dniach... wiec nie ma reguly. za to cera mi sie pogorszyla (choc to moze byc tez ciaza po prostu). ale generlanie same zalety odstawienia widze i nie zamierzam juz wracac do tabletek :)